Zilele trecute am fost, poate pentru ultima dată pe anul acesta cu „vaca” la „păscut”. Pentru că vă văd nedumeriți, o să mă explic.

Explicație:

„Vaca”, noua achiziție, este un Transalp 650. Iar in loc de „la păscut” puteam sa scriu foarte simplu „la plimbare”. Din nefericire, tot o achiziție nouă este și sinuzita maxilară odontogenă care mă va împiedica probabil (doar probabil) să ies cu vaca la păscut și pe timp de iarna care se apropie cu pași mici dar mari.

Marele noroc e că am găsit un medic specialist stomatolog, Dr. Merchea Mircea, care chiar operează / lucrează fără să simți niciun pic de durere. Nici măcar acul, la anestezie. Uite-așa, o fobie care durează de mai bine de 20 de ani s-a risipit în câteva minute, cât a durat extracția a 4 molari și curățarea unui sinus. Bă, a muncit omul ăla acolo o grămadă… și eu… in loc să urlu de durere ca pe vremuri (alte vremuri, alte povești), ce făceam? Mă plictiseam!!!!!!! Așa de ușor lucrează. Și nu a fost o extracție oarecare, a fost o operație destul de complexă.

Și am încălecat pe o șa….

Distribuie: