Am revenit! Și nu pentru că nu puteam sta departe de blog căci, din păcate, e un hobby foarte consumator de timp, ci pentru că dacă tot plătesc domeniul de atâția ani, m-am gândit să nu-l las în paragină.

Într-un moment supărare, ca într-o manea proastă, am citit niște articole mai vechi, m-am supărat și am șters tot blogul. Așa, mult timp în loc de „Un Blog de Marius Voinea” apărea o pagină albă. Neagră, de fapt. Câteodată albul e negru, depinde de cum privim lucrurile. Dar nu e momentul pentru filozofări.

Pentru curiozitatea curioșilor, nu l-am șters „împins” de vreo forță exterioară sau superioară. Articolele se pot găsi cu ușurință în google cache sau în archive.org. Pur și simplu, nu-mi mai plăcea. Articolele încă le mai am și le voi reposta, cosmetizate și actualizate, să pe potrivească cu anul de grație 2022 &beyond întru veșnica lor engramare pe pereții virtuali ai internetului

Despre ce va fi blogul? Despre nimic. Un blog despre nimic în mod special. De aceea l-am și numit „scrijelituri virtuale”. Căci eu nu am tencuială. Sau, mă rog, am, dar unghiile mele sunt prea obosite și neantrenate pentru un asemenea supliciu. De a scrie cu unghia pe tencuială. Nici prin cap nu-mi trece.

Acestea fiind spuse… Am revenit și mi-am revenit.

În încheiere, dă un play.

Distribuie: