Fața nevăzută a războiului Rusia Ucraina

Am auzit cum oameni în toată firea, în carne și oase, care există, trăiesc, respiră și (uneori) gândesc afirmă că ucrainenii își merită soarta, fiind niște nenorociți.
Și ce m-a mirat foarte tare – și dezgustat în același timp – este că sunt oameni de la care aveam alte pretenții, nu orice “nea Ilie de la sculărie”.

Nu pot să îmi imaginez cum poate un om în toate mințile să găsească scuze unui astfel de război inutil. Nu pot să cred că un om este atât de ușor influențat de mașinăria de propagandă rusească, destul de bine pusă la punct de altfel. Cum poți să faci unele afirmații fără să le treci măcar așa, un pic prin filtrul propriu al gândirii. Atât de naivi să fim?

Poate cineva să înțeleagă asta? (Atenție, imaginile sunt foarte dure)

Unele imagini sunt luate direct de pe conturile de Twitter, Telegram sau Discord ale ucrainenilor care au trăit aceste atrocități. Imaginile de mai sus sunt îngrozitoare, dar sunt altele și mai oribile. Nu am avut curaj să le postez pe acelea.

Distribuie cu încredere și celorlalți:
Updated: 4 aprilie 2022 — 12:18 am

1 Comment

Add a Comment
 1. Cand nu iti taitaie fundul normal ca zici toate tampeniile posibile si imposibile. Atat pot unii 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.