În loc de “La mulți ani!”

“A mai trecut un an prin noi, a fost și soare-au fost și ploi” ar fi spus regretatul nostru artist Leo Iorga. Dar nu mai spune. El s-a dus acolo unde vom merge cu toții, mai devreme sau mai târziu.

“Ce a fost a fost, ce va fi va fi; uite c-a venit, ultima zi” spunea un alt mare artist din păcate nu foarte cunoscut: Alexandru Zărnescu. Probabil cunoscut doar printre nostalgicii Cenaclului Flacăra. Așa, ca mine. Cu toate că el se referea la alt fel de “ultima zi”, eu vreau să mă gândesc doar la ultima zi din acest an.

Anul 2021 a fost un an greu, ca și anul dinaintea lui și ca toți ani care au trecut până acum. Ăsta e cursul firesc al vieții, al evoluției. Să trecem peste greutăți și să sperăm la ce este mai bun.

Așadar, veni și 2022. Ce ne va aduce, vom vedea. Deci dragă cetitorule, deoarece nu mă pricep urări din acelea cu multe cuvinte care spun puțin, îți urez să ai un 2022 așa cum îl visezi tu în visele tale cele mai frumoase.

LA MULȚI ANI!

Distribuie cu încredere și celorlalți:

1 Comment

Add a Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.