Vacanța de primăvară s-a prelungit

Și lumea s-a sictirit! (scuzați, n-am găsit altă rimă)

N-are importanță contextul în care a fost prelungită. Nu contează că dacă nu se lua această măsură cel mai probabil se intra în scenariul roșu în tot mai multe unități! Să moară Câmpeanu! Nici faptul că aceste două săptămâni nu se pierd, ci se prelungește semestrul 2, elevii intrând în vacanța de vară pe 2 iulie nu contează.

Capul lui Câmpeanu Vrem! Câmpeanu e “dujmanul” educației! Adevărul e că între Anisie și Câmpeanu o prefer pe Anisie dar…

Pare-se că oamenii s-au obișnuit să protesteze fără a ști exact ce și cum. Exact ca pe vremea lui Ceașcă. Bancul îl găsiți la subsol, dacă aveți chef de glume.

Acum, nu știu cine este mai supărat: elevul sau părintele? Spunea cineva dimineață la radio zu că fetele lui au făcut crize când au auzit că se prelungește vacanta, și asta-mi pare greu de crezut. Or mai fi elevi care preferă școala în detrimentul vacanței, dar eu cred că-s excepții. Olimpicii sau cei care au examene de dat, poate. Dar în rest?

Băi, au uitat copiii să mai fie copii? Să se bucure de vacanță? Dacă se întâmpla așa ceva când eram eu elev mă bucuram trei zile și trei nopți, ca Făt Frumos! Dar eu n-am avut noroc de pandemii când eram mic. Știu că sună un pic cinic, dar ăsta e adevărul. Majoritatea copiilor vor vacanță cât mai multă. Părinții sunt ăia care vor școală! Vai, se întrerupe procesul educațional! Dar 3 luni în vară nu se întrerupe?

Așa ca dați-mi voie să nu pun mare preț pe exagerările astea doar de dragul de a fi Gică contra. Sau Ilie de la Sculărie, deși acesta n-are legătură cu subiectul.

Oricum nu cred că vreun elev va scăpa de temele de vacanță așa că… unde-i baiul?


Pe vremea lui Ceaușescu era o coadă lungă de zeci de metri la… ceva. Vine Nea Ilie și se așează la coadă.
– Nu vă supărați, ce se dă aici?
– Nu știu, am văzut că e coadă și m-am așezat și eu că poate e ceva bun.
Se duce mai în față, întreabă alt om:
– Nu vă supărați, ce se dă aici?
– Nu știu, întrebați mai în față.
Și tot așa, până ajunge la primul om al cozii.
– Nu vă supărați, de ce stați la coada asta?
– Dom’le, pe mine mă durea mijlocul și m-am sprijinit de zidul ăsta. Apoi au început să se așeze oameni în spatele meu și n-am mai putut să plec să nu-i dezamăgesc!

Distribuie cu încredere și celorlalți:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.