Ce-ai face dacă ai fi o zi invizibil?

Am găsit întrebarea asta pe un grup și am fost curios să aflu ce răspunsuri au dat oamenii.. și oamenii au dat răspunsuri care mai de care mai trăsnite:

om invizibil

aș salva toate animalele fără stăpân (Poi nene, cine te oprește să faci asta când ești vizibil?)

Aș merge la parlament și i-aș împușca pe toți. Mulți au răspuns așa, e din categoria răspunsuri trăsnite. În primul rând că nu poți să intri cu o armă. Tu ești invizibil, dar arma nu. Apoi, nu-i poți împușca pe toți în doar o zi. Și nu în ultimul rând… de ce ai face asta? Vor veni alții… la fel!!!

M-aș duce la Vatican să aflu secretele ținute acolo… Bun, e interesant. Dar cum ajungi la Vatican în doar o zi? Că teleportarea nu era inclusă în întrebarea inițială.

Aș da o floare tuturor mamelor care dorm… sau ceva de genul. Mă rog, nu știu de ce ar face cineva asta.. probabil frustrări care caută să fie defulate. De ce o floare și de ce când dorm?

Mi-aș vizita fetița și i-aș face curățenie în cameră, chiar dacă nu vrea. Primul impuls a fost să zic că ar putea face asta oricând, doar nu e după gratii. Apoi mi-am adus aminte că sunt și oameni, care nu permit părinților să vadă nepoții, sau alte situații de genul acesta. Și aici poate omului chiar îi era folositoare “o zi în care să fie invizibil”.

Aș intra într-o bancă și aș fura toți banii. Da, tentant dar imposibil. La fel, tu ești invizibil, dar banii nu. Apoi, chiar dacă ești invizibil, cum ajungi să deschizi seiful? A? Nu merge.

Aș călători peste tot în lume! Altu’ din categoria trăsnite! Păi cum să călătorești peste tot în lume într-o singură zi mă nene mă? Teleportarea nu s-a inventat încă.

Oricum ar fi, eu nu-mi pot imagina decât un singur lucru dacă aș fi invizibil pentru o zi: să fac glume proaste. Să bag mâna pe geamul deschis la mașinile oprite la semafor și să claxonez, să leg șireturile polițiștilor din intersecții, să mă duc la diverse magazine și să mă așez în dreptul ușilor cu senzor să se deschidă și să se închidă alea singure să bag spaima în vânzători… Sau să intru într-o sală de păcănele și să șoptesc ăluia de a prins vreo carte bună “roșie!”, “neagră!”, iar când pierde să zic “ghinion”, să moară ăla de ciudă. (Ideea aceasta a fost inspirată de bancul din subsol.) Mă rog, idei din astea tot îmi vin, dar una folositoare nu mi-ar trece prin cap!


Bancul din subsol:

Ionescu ia salariul. În drum spre casă aude o voce care îi spune:
– Joacă la loto, Ionescule!
Se duce Ionescu la o agenție loto și dă să intre:
– Nu aici, se aude iar vocea.
Merge la următoarea agenție:
– Nici aici, se aude iar vocea.
Ajunge și la a treia agenție:
– Aici! Și Ionescu intră și pune toți banii la loterie.
După câteva zile apar numerele norocoase și Ionescu vede că a pierdut toți bani. Atunci se aude iar vocea care zice:
– Ghinion!

Tu ce ai face dacă ai fi o zi invizibil? Dar pe bune, nu așa, la modul filosofic.

Distribuie cu încredere și celorlalți:

2 Comments

Add a Comment
 1. Frumos contentul, sa mai postezi!

 2. Poate vei reveni in 2022 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.