Ce mai fac, străine?

Uite, dragă cetitorule, că a trecut mai bine de o lună de la ultimul articol și mai bine de două luni de când am promis că scriu zilnic și nu m-am ținut de cuvânt… Și tocmai pentru că nu te interesează, vreau să te țin la curent cu viața mea banală și insignifiantă pentru că știu că ești curios. Neinteresat, dar curios.

Deci, ce am mai făcut, pe unde am mai umblat și de ce:

Am fost la Iași, orașul studenției mele.

Din păcate, din cauza lui Covidel, serele de la grădina botanică erau închise. Așa că m-am întors cu vreo două trei poze. Nu cea de sus, asta e din anii trecuți.

Pe ideea că facerea de bine e… facere de bine, am fost înșelat de un prieten, din aceeași vreme a studenției, cu 100 de lei. Nu mi-aș fi imaginat că un vechi prieten, pe care credeam că-l cunosc destul de bine (și despre care credeam că o duce destul de bine… ghid montan, alpinist…) a ajuns în așa hal încât să țepuiască prietenii , pe internet, cu câte 100 de lei. Recunosc că am fost dezamăgit. Există oameni care-și vând demnitatea pe 100 de lei… trist!

Am făcut un upgrade de la 50 de cai…

…la 150 de cai.

Acum stau și mă gândesc cum am reușit eu să fac Transfăgărășan, Transbucegi, nordul Bulgariei și jumătate de țară cu un Fiat Punto cu motor de 1100, vechi de aproape 30 de ani…

Mi-am făcut pregătirile pentru valul 2. Mi-am reactivat abonamentul HBO GO. Netflilx-ul l-am dat gata în primul val.

Dar cea mai importantă reușită, am fentat până acum Covidu.. Dar nu și răceala. Oricum nu puteam să-l iau că a fost o răceală mai serioasă și nu s-ar fi înțeles cu ea.

În rest, toate bune.

Distribuie cu încredere și celorlalți:

2 Comments

Add a Comment
 1. oho…foca 2006..sa-t faca mulți kilometri. in rest, sănătate ca nu stai tu intr-o sută de lei. doar esti profesor ce mama ma-si!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.