Unde sunt perlele de la titularizare?

În fiecare an avem perle de la Bacalaureat. Să râdem de elevii care au trecut prin liceu ca gâsca prin apă, sau, cum ar zice bunică-mea, ca Vodă prin lobodă. Nu prea știu ce căuta vodă prin lobodă, probabil îl tăiase vreo nevoie, în fine.

Dar perlele de la titularizare unde-s? Că sunt convins că avem profesori care scot perle mai ceva ca incubatorul de milițieni de la Câmpina. Sigur sunt. Mă uit pe grupurile de profesori pe unde mai pierd timpul și, uneori, trebuie să intru pe profilul celui/celei care a postat ceva pentru a vedea dacă chiar este cadru didactic și nu vreun analfabet sub acoperire.

Deci, unde-s perlele de la titularizare? Pe alea de ce nu le găsim pe nicăieri? A, da, știu, nu râdem de viitorii colegi. Dar de ce nu? Mi se pare urlător la cer să vezi un cadru didactic care spune: “sunte-ți în necunoștință de cauză” sau “v-a veni o zi” sau “da-ți-mi” …. și multe altele. Astea sunt exemple reale de pe unele grupuri de profesori. Am să le colecționez și le pun aici de acum, până mă vor da afară de pe acolo.

Pe net am găsit câteva perle de la titularizarea din 2014, luați și vă minunați:

 • “Episodic, unele obiective de invatare se indeparteaza de CREERUL elevilor precum o fata Morgana. Cand te uiti in ochii lor si zici ca au priceput, iti dai seama ca citeau esemesuri sub banci.”
 • ″Noi trebuie sa folosim metode si mijloace cat mai CAPTIVE pentru a le SUSTRAGE atentia copiilor. Intr-o zi le-am prezentat pe proiector un filmulet despre organul uman″.
 • “Multi elevi nu folosesc aliniatele, desi i-am invatat sa puna doua degete la marginea foii si sa lase liber. Ei spun ca au degetele subtiri si doua degete de ale mele sunt mai groase decat ale lor.”
 • “De multe ori cand nu stiu lectia COPII spun ca ii doare capul. Ca sa facem asa o gluma, le spun la fetite ca sunt prea mici pentru scuze din astea.”
 • “Cativa nu scriu cuvinte intregi si un obiectiv e sa scot din lucrari brb, lol, asl, imo. Parintii se implica DECAT ca le iau alte telefoane.”

Așa că, dragi colegi care corectați, puneți mâna pe pix – că poze n-aveți voie la corectare – și mai copiați din perlele alea, că vrem și noi să râdem.

Distribuie cu încredere și celorlalți:

2 Comments

Add a Comment
 1. Popa Cornelia Crina

  Maiculita, parca nu-mi vine sa cred. E jale daca e asa!

  1. Nici mie nu-mi venea să cred…. dar există. Puțini, ce-i drept, dar există și astfel de cadre didactice. 😐

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.