Moartea unui gândăcel – rinocer

Am promis că scriu zilnic, dar uite că nu am reușit să mă țin de cuvânt. Viața la țară e plină de neprevăzut. De exemplu, ieri am găsit un gândac decedat și i-am făcut înmormântarea.

Avea un picior rupt, săracu’! Cred că a fost vreo altercație gândăcească ceva… A fost o luptă pe viață și pe moarte acolo. Sau ar mai exista o explicație, dar domnul pisoi al vecinilor refuză cu încăpățânarea-i pisicească să-mi dea vreo lămurire.

Și ca și când nu era de-ajuns, au venit și rudele la înmormântare! Ăsta e viu. Cred că e vreun șef, că are cornul mai mare.

Și uite-așa trec zilele… fotografiind gândaci. Îmi pare rău doar că am aflat ulterior că pot trăi și-n captivitate, că nu-i mai dădeam drumul. De ăla viu vorbesc, că ăla mort… stă acolo unde-l pui. Poate și din cauză că este mort, cine știe?

PS. Țin neapărat să menționez că, fiind specie pe cale de dispariție, nu am nicio legătură cu moartea primului gândac-rinocer. Eu așa l-am găsit. Pisoiul știe mai multe dar, de fiecare dacă când îl întreb, se tot eschivează “Miau, miauuuu!”

R.I.P. în pace, băi gândacule!

Data viitoare vă zic despre rădașca din trambulină!

Distribuie cu încredere și celorlalți:
Updated: 27 iulie 2020 — 5:20 pm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.