De ce să (nu) purtăm masca?

Am intrat zilele trecute într-un magazin dintr-o altă dimensiune și dintr-un alt univers – de fapt, magazinul din satul în care sunt eu țăran acum – că m-am mutat la țară dacă nu știați – CU MASCA pe față. În primul rând pentru că E LEGE!

Și eram singurul de acolo cu mască. Auzeam undeva pe fundal comentarii legate de mască și COVID. Până și vânzătoarea, văzându-mă, încerca să pară serioasă… și nu pot pricepe: Care este problema altora că eu port sau nu port mască? Mă simt ca atunci când aveam plete și dobitocii ăia de la TVR au făcut un reportaj în care spuneau că rockerii erau sataniști care mănâncă pisici și fac sacrificii, de eram nevoit să mă uit în toate direcțiile în drum spre liceu. De ce mama lu’ necuratu’ mor unii de grija altora? Unde mama aceluiași necurat este libertatea aia pe care o ridică în slăvi nepurtătorii de botniță? Cum e cu toleranța? Am ajuns să-mi fie rușine să intru într-un magazin purtând. Până la urmă, indiferent de motive, e alegerea mea! Eu dacă vreau să port mască, port mască. Și fluier!

Mă gândesc că, fiind măști medicale, la unii este mai mult un impuls subconștient de respingere. Așa că am luat atitudine! În curând vor sosi noile măști faciale cu model pe care le-am comandat.

Să vezi atunci reacții.

Distribuie cu încredere și celorlalți:
Updated: 22 iulie 2020 — 10:08 am

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.