Semne care aduc ghinion

Când eram mic și începea cucuveaua să cânte, străbunica avea o vorbă: “semn rău, moare cineva”. Și a doua zi, de obicei, murea cineva. Nu contează că era satul mărișor pe vremea aceea și se înregistra cam un deces la câteva zile, era de la cucuvea.

Libertatea a publicat o serie de semne rele care aduc ghinion, cărora le-am găsit și o explicație; vă invit să le citiți mai jos:

…aduce ghinion sa ieși dintr-o casa pe alta usa decât pe cea prin care ai intrat. Evident că e adevărat, poți nimeri într-o debara, sau în beci și să rămâi blocat acolo. Am văzut filme horror care începeau așa.
sarea presărată pe pragul unei case noi va proteja casa de rău. E adevărat doar pe jumătate. Nu te protejează de rău, ci de furnici. Furnicile, acești mici monștri cu multe picioare care abia așteaptă să te muți în casă nouă să te atace și să te mănânce până nu mai rămâne nimic din tine. Am văzut filme horror care începeau și așa.
… aduce ghinion sa te muţi de la un etaj superior la unul inferior în aceeaşi clădire. Valabil doar dacă înainte stăteai la parter.
…e semn rău dacă te încui pe dinafară. E semn că ești uituc. Sau distrat. Sau Marica.
daca versi apa pe podea, nu sterge apa cu piciorul. Stau și mă întreb cum să ștergi apa cu piciorul… În afară de cazul în care te cheamă Sponge Bob, nu prea ai șanse. Dacă nu știți cine e Sponge Bob… e un burete vorbitor. Da, mă uit cam mult la desene animate!
dacă un tablou cade brusc de pe perete, e semn că va muri un prieten sau o rudă. Doar dacă acel prieten sau rudă se situează spațial pe traiectoria descrisă de căderea tabloului. Aducă dacă stă sub el!
două persoane care fac patul împreună se vor certa. Mai ales dacă unul ține cuiul și altul ciocanul.

Cam atât penmtru astăzi. Urmează să vă învăț cum să scoateție energiile n egative din casă

Distribuie cu încredere și celorlalți:

2 Comments

Add a Comment
 1. Neagoe Nicolae-Ion

  🙄 CE GHINION POATE SA-I PICE LUI ILIESCU DACA PISICA CARE II TAIE CALEA ESTE GRI-VARGATA ?*

 2. Foarte tare articolul, big like :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.