Studiu: pe ce loc se clasează internetul din România

În sfârșit, suntem și noi pe locul întâi la ceva! România este pe primul loc în ceea ce privește raportul preț/viteză la internet, scrie profit.ro. Se pare că serviciile de internet din România sunt printre cele mai ieftine și rapide din lume.

La capitolul viteză de descărcare România se clasează pe locul 4 mondial. Tot este bine.

Mi-aș fi dorit să afle de aceste clasamente și Telekom Romania care, deși viteza de descărcare este decentă, viteza de upload, cel puțin la mine, nu ajunge decât foarte rar la viteza minima garantată.

M-am gândit de mult să mă mut de la ei dar când mi-am făcut abonamentul mi-au cerut 250 de lei “garanție” pe care mi-i dădeau înapoi după 6 luni de plată “la zi” a abonamentului. Cică din cauză că locuiesc într-o zonă cu rău platnici. Nu știu cât de legal e, dar nu am zis nimic. După 6 luni am putut folosi banii pentru a-mi plăti abonamentul, iar acum în plină criză de COVID nu am chef să primesc oameni pe la mine să taie / pună alte cabluri.

Dar e ok că suntem și noi premianți la ceva de bine.

Distribuie cu încredere și celorlalți:
Updated: 1 aprilie 2020 — 9:04 am

2 Comments

Add a Comment
 1. Macar atat, mai ales pe aceste timpuri, netu e baza 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.