Dau restart la blog.

Am schimbat tema. Am renunțat la articolele promoționale scrise pentru super blog. Pentru că urmau niște probe în care trebuia să scriu ceva ce nu mă reprezintă. Și-așa am făcut-o lată cu articolul despre mare. Pur și simplu n-am avut cum sa scriu despre litoral, cazare, rezervări în condițiile actuale. Așa că mă rezum aici la ce știu eu cel mai bine să fac. Să dau cu părerea.

Și pentru că am… personalitate multiplă ( 🙂 ) am mai făcut un blog (pastila-de-neplans.ro) pe care îl voi umple de conținut amuzant pentru mine, dar neamuzat și plictisitor pentru alții. Conținutul este original, creat de mine în cea mai mică parte, iar în rest furat cu nesimțire și uneori fără precizarea sursei de la alții.

Între timp… voi ați observat că a venit primăvara? Dar cum nu ne putem bucura de ea așa cum o făceam, căci “tură foto” nu există în declarația aceea, ne putem bucura de pozele făcute primăverile trecute.

Distribuie cu încredere și celorlalți:
Updated: 31 martie 2020 — 7:21 am

2 Comments

Add a Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.