Dau restart la blog.

Am schimbat tema. Am renunțat la articolele promoționale scrise pentru super blog. Pentru că urmau niște probe în care trebuia să scriu ceva ce nu mă reprezintă. Și-așa am făcut-o lată cu articolul despre mare. Pur și simplu n-am avut cum sa scriu despre litoral, cazare, rezervări în condițiile actuale. Așa că mă rezum aici la ce știu eu cel mai bine să fac. Să dau cu părerea.

Și pentru că am… personalitate multiplă ( 🙂 ) am mai făcut un blog (pastila-de-neplans.ro) pe care îl voi umple de conținut amuzant pentru mine, dar neamuzat și plictisitor pentru alții. Conținutul este original, creat de mine în cea mai mică parte, iar în rest furat cu nesimțire și uneori fără precizarea sursei de la alții.

Între timp… voi ați observat că a venit primăvara? Dar cum nu ne putem bucura de ea așa cum o făceam, căci “tură foto” nu există în declarația aceea, ne putem bucura de pozele făcute primăverile trecute.

Distribuie cu încredere și celorlalți:
Updated: 31 martie 2020 — 7:21 am

2 Comments

Add a Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question   Razz  Sad   Evil  Exclaim  Smile  Redface  Biggrin  Surprised  Eek   Confused   Cool  LOL   Mad   Twisted  Rolleyes   Wink  Idea  Arrow  Neutral  Cry   Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.