Vitamine pentru slăbit

O să încep articolul cu ce zicea Mark Twain “E foarte ușor să te lași de fumat. M-am lăsat de mii de ori“, și o să continui cu ce mă laud și eu când e vorba de slăbit: “E foarte ușor să slăbești. Am slăbit de zeci de ori“.

Și acesta e adevărul… slab slăbuț dacă aș putea spune așa! Am slăbit de zeci de ori: 100 kg, 80 kg, 110 kg, 70 kg, 80 kg, 102 kg. Ăsta din urmă (102) e greutatea mea actuală pe care vreau să o reduc la 80. La mine nu slăbitul este problema ci menținerea la o greutate constantă. Este foarte frustrant, după ce mă bucur că am ajuns la greutatea care trebuie, fără să-mi dau seama, pun kilogramele la loc și ajung tot acolo de unde am plecat.

Știu că din punct de vedere fizic se zice masă nu greutate, dar masă mă duce cu gândul la mâncare deci o să folosesc în continuare greutate.

Am folosit majoritatea metodelor de slăbit: Dukan, Atkins, hipocalorică, keto, etc. Cea cu ajutorul căreia mi-am păstrat cel mai mult greutatea dorită a fost cea hipocalorică. Aia clasică. Mănânci sănătos, dar un număr mai mic de calorii pe zi, faci un pic de mișcare și gata. De fapt… NU chiar gata ca nu e așa simplu. La dieta hipocalorică, eu, care sunt un super mega hiper gurmand am avut un dușman la fel de înverșunat ca voința mea: foamea. Sau mai concret, nevoia de dulce. De multe ori i-am căzut victimă: doar checul ăsta, doar prăjitura asta, doar tortul ăsta; și uite-așa aveam de furcă pe urmă: ba mâncam mai puțin, ba făceam mai mult sport să consum caloriile “mâncate”. În plus, mai aveam și o stare de disconfort, în afară de cea de foame continuă. Mă simțeam aproape tot timpul obosit, fără vlagă, uneori eram și irascibil; “aveam țepi” cum îmi place mie să glumesc și soția mea mereu se amuză pe seama mea când îi zic că “am țepi”:
“Da’ ce, iar ești arici?”

Aici m-a ajutat mult blogul și vitamina B. Vitamina B… de la blog, că au legătură una cu alta.

Întrebare: Cum așa?
Răspuns:

Păi, tot căutând pe bloguri modalități de a avea o dietă echilibrată am dat peste niște articole care povesteau istoria vitaminei B. La început se credea că este o singură vitamină, cum este Vitamina C sau Vitamina D. Ulterior s-a descoperit că este vorba de substanțe diferite. Acestea au primit denumiri de genul Vitamina B1, B2, B6, iar toate la un loc formează complexul de vitamine B. Nu face minuni dar, dacă iei dieta în serios, este de ajutor. Acest complex de vitamine reduce oboseala, asigură funcționarea optimă a sistemului nervos, a inimii, a sistemului digestiv, favorizează arderea carbohidraților, contribuie la procesul de detoxifiere etc. E un complex foarte… complex aș putea spune. Îl găsim foarte repede la Farmacia La Preț Mic

Dacă tot am deschis ușa virtuală de la această farmacie online (adică site-ul) și non-stop (evident că non-stop, doar poate fi accesat oricând) să privim un pic pe rafturile ei: mai găsim acolo multe suplimente care ajută la scăderea în greutate. Pe unele chiar le-am încercat (și ajută) pe altele încă nu. Nu le mai detaliez că deja văd că s-au plictisit cititorii, cine e interesat le găsește acolo.

Eu mă retrag la o rundă de alergat că se apropie “foamea” de mine și trebuie să fug de ea. Să nu mă prindă! Rămâneți cu bine și cu acest filmuleț amuzant de la Farmacia la preț mic.

PS: Aș fi vrut să pun și poze dar serverul se va speria dacă pun cu mine de la 85 de kg în sus, și s-ar putea să pice și site-ul. Așa că voi pune peste câteva luni.

Distribuie cu încredere și celorlalți:

1 Comment

Add a Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.