Câștigătorul show-ului “Prezidențiale 2019” plus un sondaj

BEC-ul electoral central a publicat lista candidaților la alegerile prezidențiale din toamna lui 2019. Vom vedea prin citire în continuare lista publicată de BEC cu descrierea aferentă fiecărui candidat. M-am interesat și am făcut o descriere succintă fiecăruia să nu mai fii nevoit să o faci tu, care oricum nu o făceai că nu te interesează cine candidează.

Iar pe finalul articolului, un sondaj realizat de mine pe un număr de 1 subiecți ( adică eu) care va pronostica cu o acuratețe de 1 la 1000 rezultatele finale ale alegerilor.

Lista candidaților la prezidențiale 2019:

1. Viorel Cataramă – Dreapta Liberală. Ăsta, la ce bani are nu mai are niciun motiv să fure. Din păcate, cei din anturajul lui vor avea toate motivele.

2. Viorica Dăncilă – PSD. Duamna Dăncilă are foarte mari șanse, mi-a plăcut foarte mult de ea la iUmor.

3. Theodor Paleologu – PMP. Deși îl cheamă Pale-ologul, nu este nici bătrân și nici olog. Defectul lui este că s-a înscris în PMP, de aceea mă văd nevoit să-l trimit de unde a venit. Adică în paleolitic.

4. Klaus Iohannis – PNL. Am auzit de el. Unii zic că ar fi președintele țării. Îl vom urmări cu atenție și îngrijorare.

5. Dan Barna – Alianţa USR-PLUS, Dan Barna și Ciolos sunt un fel de tocilarii clasei. Ăia care fac orice să iasă în evidență, dar tot tocilarii clasei rămân.

6. Kelemen Hunor – Despre dumnealui ce pot să spun?Barza brusture viezure mânz.

7. Mircea Diaconu – Alianţa UN OM. Pentru că mâna care vrea să fure nu spune nicio poveste.

8. Ramona Bruynseels – Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) Nu știu ce pot să spun despre ea… A, da! Un banc: “Dacă toți președinții de state ar fi femei, nu am mai avea războaie. Doar niște țări invidioase care nu-și vorbesc între ele”

9. Cătălin Ivan – Alternativa pentru Demnitatea Naţională. Habar n-am și mi-e lene să-i fac o descriere. Probabil cel mai tare de la el din sat, nu știu.

10. Bogdan Stanoevici – candidat independent. Domnul e director de CIRC și vrea să ajungă și la circul de stat. Cred că s-ar simți în elementul lui printre atâția circari.

11. John-Ion Banu – Partidul Naţiunea Română, Îl cheamă John. Huo! A emigrat în America în timpul comunismului. Dublu-Huo! Nu are ce căuta la noi! N-a mâncat salam cu soia ca noi! Unde era Iliescu să-l întoarcă de la aeroport înapoi de unde a venit?

12. Sebastian-Constantin Popescu – Partidul Noua Românie. Un articol din business magazin spune că este cel mai SĂRAC candidat la președinția României: zero case, zero venituri, zero bunuri. Nu are nici conturi la bancă. Și când îi văd poza cred că nici nu știe că și el candidează.

13. Alexandru Cumpăşanu – candidat independent. Acest cretin care s-a folosit de o tragedie pentru a crește pe scena politică nu merită nici măcar atenția unei glume.

14. Ninel Peia – Partidul Neamului Românesc. Promite că o ia de nevastă pe Olivia Steer să-l scape pe Moisescu de blesteme. (pentru că și el, ca și chestia care-și spune Olivia Steer crede că vaccinurile îmbolnăvesc copiii).

Sondaj: cine va câștiga alegerile prezidențiale?

Eu vreau să câștige Dăncilă. Păi dacă tot ne ducem dracului în prăpastie măcar să o facem în stil mare, nu așa, ca orice țară coruptă din lumea a treia. Noi să o facem cu stil. Să vorbească cu admirație lumea din alte țări despre noi:
“Uite mă, acolo în România, prostie adevărată frate, nu ca la noi. Ăia sunt experți în prostie.”

Distribuie cu încredere și celorlalți:
Updated: 24 octombrie 2019 — 10:44 pm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.