Incredibila dilemă; nu te așteptai la asta! Imagini incendiare!

Într-adevăr, urmează în continuare un articol neașteptat. Nu te așteptai să nu găsești chiar nimic aici, nu?

Ei bine, surpriză! Chiar nu o să găsești nicio surpriză pe aici. Este exact ca paradoxul condamnatului. Pentru că mi-e lene să caut, am să povestesc aici. Să zicem că un Gheorghe (scuze Gheorghe, dar nu am alt nume la dispoziție) este condamnat la moarte prin spânzurare (și nu moarte prin spânzurătoare cum am găsit scris prin mai multe locuri).  Domnul judecăreț vine la Gheorghe și-i glăsuiește cu glasul lui de judecător:

“- Bă! Vei fi spânzurat săptămâna viitoare între luni și vineri, dar va fi o zi care te va lua prin surprindere”

Gheorghe stă și cugetă:

” Nu voi fi spânzurat vineri pentru că, dacă nu m-au spânzurat până joi, mă voi aștepta să fiu spânzurat vineri. Și judecătorul a zis că ziua când voi fi spânzurat mă va lua prin surprindere. Dar nici joi nu poate să fie, deoarece, dacă nu am fost spânzurat până miercuri, mă voi aștepta ca joi să fie. Pe aceeași logică nu voi fi spânzurat nici miercuri, nici marți. Singura zi ar putea fi luni, dar cum eu mă aștept să fiu spânzurat luni – celelalte zile fiind excluse – nici luni nu voi fi luat prin surprindere. Deci, nu voi putea fi spânzurat în nici o zi”

Miercuri dimineața judecătorul intră și-i spuse să se pregătească pentru că va fi spânzurat, Gheorghe părând foarte surprins de decizia – corectă de altfel – judecătorului.

Dacă nu ați priceput… Nu-i bai, mai avem pozele incendiare. Interzis piromanilor. Și fumătorilor.

Distribuie cu încredere și celorlalți:
Updated: 25 septembrie 2019 — 2:24 pm