Glume de început de concediu / vacanță

Zic concediu sau vacanță pentru că la noi, la profesori, a venit vacanța dar nu și concediul. Încă mai mergem “în activitate” la școală. Unii mai ghinioniști merg chiar la supraveghere la bacalaureat, sau mai rău, la corectat. Îmi pare rău pentru ei, am făcut și eu greșeala asta o dată, nu o mai repet.

Așa că, dacă tot am timp liber, am scotocit prin sertarele internetului și am scos de la naftalină o serie de glume / bancuri / anecdote despre concediu sau vacanță sau ce-o fi ea, relaxare să fie.

Glume de început de concediu. Zic “de început” deoarece la finalul concediului numai chef de glume nu aveți. Vă zic eu, prima zi de muncă e deprimantă rău. Hai să glume:

– Ştiţi de ce se numeşte o „vacanţă de vis”?
– Pentru că poţi să dormi oricât vrei.
***
Un doctor se întâlneşte cu un vechi prieten, avocat, în vacanţă pe Riviera Franceză. Doctorul:
– Salut, ce vânt te aduce pe aici?
– Păi mai ştii dărăpănătura aia de cabană la Predeal pe care am cumpărat-o? A luat foc şi cu banii de la asigurări am venit să mă relaxez, că oricum am unde sta. Dar tu?
-Păi tot aşa! Mai ştii dărăpănătura aia de casă de vacanţă din Moldova pe care mi-am luat-o? Au luat-o apele şi din banii de asigurare am venit să mă relaxez.
La care avocatul, cu voce joasă:
– Zi-mi şi mie: cum ai făcut să provoci inundaţiile?
***
Ion a plecat în vacanţă la munte. Când a ajuns , a început să plouă. A plouat şi a doua zi, a plouat şi a treia zi şi încă şase la rând. Atunci îl întreabă pe recepţioner :
– Ce naiba se-ntâmplă , aici toarnă cu găleata mereu?!
– Nu , desigur că nu. Iarna ninge…
***
– Vasile, am fost în Turcia la all inclusive, excepţional: mănânci cat vrei, bei cât vrei, cu bar la piscină, lux mare. Dar să vezi ce fază păţesc: mă duc într-o dimineaţă la micul dejun, Maria mea rămâne în cameră. Când mă întorc, ia-o pe Maria de unde nu-i. O caut peste tot, mă panichez, mă duc la recepţie şi aflu că e în cameră la Antonio Banderas. Mă duc acolo, bat la uşă, deschide Antonio. Antonio, bărbat bine: înalt, frumos, plin de muşchi, brunet, ochi albaştri, fără pic de burta. Când colo, iese Maria mea dezbrăcată din baie! Cu sânii vai mama ei, fundul lăsat lăsat, cearcăne… bă, mi-a fost o ruşine de omul ăla …
***
– Doamnă, zise un tip foarte furios, copilul dumitale mi-a turnat nisip şi apă în pălăria mea de paie!
– Nu e copilul meu, e al vecinei… Al meu e cei care îţi bagă nămol în adidaşi…
***
Ce primeste un miner in ceruri, dupa moarte?
Concediu trei zile, dupa care este bagat in subteran.
***
Profesoara de limba romana mi-a dat nota doi.
– De ce, cum asa?
– Pai sa vezi: la compunerea “Cum am petrecut vara”, am scris: „Multumesc, bine!”
***
-De ce plângi aşa, micuţule?
– Fratele meu are vacanţă mare, şi eu nu…
– Dar tu de ce n-ai vacanţă?
– Eu nu sunt încă la şcoală…
***
Madam vine din vacanţă şi este întrebată:
– Unde ai fost?
– La Constanta şi M-AM AIA.
– Şi acum unde te duci ?
– La CINE-M-A .
***
Reclamă: Vrei să ai casă la munte? Vrei cea mai tare maşină de pe piaţă? Vrei vilă la mare? Vrei să iţi petreci vacanţele în Seychelles? Magazinul nostru iţi oferă o gamă variată de cuie în care să îţi pui pofta.
***

Later Edit: Am scris articolul ăsta acum câteva zile dar până să găsesc eu o poză care să ilustreze începutul de vacanță s-a terminat cu începutul de vacanță. Dar dacă tot am cules glumele astea… e păcat să se irosească în draft.

Distribuie cu încredere și celorlalți:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.