Un altfel de unboxing și review la Xiaomi Mi A1

Deoarece J5-ul vechi era vechi, zgâriat și pe lângă aceste defecte mai era și vechi și zgâriat am zis să-mi iau un nou telefon. Mi-am pus google search-ul la muncă și m-am oprit tocmai la chinezescul Xiaomi Mi A1. Am citit zeci de review-uri de bine despre el, cât e el de super și cât se bucură lumea de Android One cu care vine instalat, cum are el interfața curată fără toate prostiile inutile preinstalate încât am zis că trebuie să-l am.

De ce Xiaomi A1?

Sincer, eu l-am luat pentru că în bugetul meu era singurul care putea înregistra videoclipuri la 120 fps și cu care pot face asta:

Scuzaț rogu-vă peisajul dar mi-a fost lene să mă deplasez în altă parte. Și buda ce se vede pe fundal nu-mi aparține.

Cât ține bateria?

Adică Ozzi. OZI (o zi)

Cum se mișcă Xiaomi A 1?

Se mișcă bini, dar cât di bini?

În cazul în care nu cunoașteți limba moldovenească, ăla din videoclip zice că se mișcă… bini bini bini bini di tăt.

Cum scoate pozele Xiaomi Mi A1?

Aici trebuie să fiu sincer și să las gluma la o parte. Pozele sunt acceptabile în condiții de lumină bună, mediocre în luminozitate scăzută. Partea bună e că are 2x zoom optic. Partea și mai bună este că folosește a doua lentilă pentru a calcula profunzimea de câmp, pentru efectul de bokeh.

Cu cuvintele voastre, face fundalul să dispară ca măgarul. În ceață.

Cu alte cuvințele, un telefon decent care face ce trebuie să fac un telefon plus ceva în plus. A… să nu uit,m apropos de plus. Un plus este faptul că are dumnealui vreo 4 gigi de memorie, un procesor Snapdragon și alte cuvinte cărora nu le știu înțelesul.

Și încă o chestie tare: deblocarea cu amprentă care mi se pare extrem de neimagnat de incredibil de nemaivăzut de utilă. Mai greu e când îi pui husă și ai degetele groase, dar poți seta amprenta pe degetul mic, care, uite, face și el ceva: deblochează telefoane.

Distribuie cu încredere și celorlalți:
Updated: 7 mai 2019 — 11:50 pm

3 Comments

Add a Comment
 1. Cand tragi in mai multe fps-uri cred ca poti sa blochezi AF -ul. Trebuie sa fie o optiune de AF lock, ceva de genul 🙂 E mai util pentru focus, sa nu faca hunting 🙂

 2. Are, dar l-am descoperit mai târziu, trebuia să intru în setările camerei și să setez focalizarea pe manual. Oricum, camera default nu are multe opțiuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.