În loc de rămas-bun

Mi-aș fi dorit ca ultima probă a super blogului de primăvară să fi apărut acum câteva zile când creierii subsemnatului funcționau la cote maxime. Acum se apropie cu pași repezi depresia de 39 de ani, un fel de depresie pregătitoare pentru super-depresia de 40 de ani de la anul. Neuronul responsabil de latura creativității a intrat în șomaj tehnic și blogul a ajuns la cota de avarii. Depresia este accentuată de titlul probei “Pariu cu mine însumi”. Eu le-am pierdut pe toate. Nici n-am curaj să le enumăr. Ba da, am s-o fac:

Pariuri pierdute:
1. Mi-am propus să actualizez periodic blogul despre învățământul special.
2. Mi-am propus să fac o poză pe zi, timp de un an. Ăsta a fost eșecul major. Din 2016 tot încerc, în fiecare început de an, uneori și de două ori pe an. N-am rezistat mai mult de 3 luni.
3. Din 2012 tot învăț să cânt la chitară. În fiecare an învăț aceleași acorduri, când să trec la ceva mai dificil las chitara și trec la acordeon.
4.Tot din 2012 încerc să învăț să cânt la acordeon. În 8 ani am învățat-o doar pe aia cu “A fătat cățeaua noastră-n paie”… Văzând că nu am șanse cu acordeonul…
5. … am mai pus un pariu cu clapele. Și pe acesta l-am pierdut.
Și cred că mai sunt dar ia mă ia cu “frezoane” și nu mai pot scrie. Singurul pariu câștigat a fost cu blogul, la care nu am renunțat din 2007 până acum. Și aici am pus pariu cu mine însumi că voi crește și voi posta zilnic chestii cât mai neobișnuite.

Dar ce să vezi, nici măcar blogul nu mai e unul mai neobișnuit, că s-au gândit ăștia de la pizzeria neobișnuită să facă un blog neobișnuit. Cum care? Ăia de la Dodo Pizza, despre care am mai scris în cadrul concursului acesta și care mi-au acordat “decât” 93 de puncte . Boooooo…. (pentru juriu: boooo e în engleză, așa se scrie, nu mă depunctați). Ce să zic despre ingeniosul și neobișnuitul Dodo pizza blog, îmi plac pozele. Eu sunt la dietă (poimâine fac două zile) și orice imagine care mă duce cu gândul la mâncare mi se pare savuroasă.

Când pizza-i gata / o iau cu lopata!

Ei au pus pariu cu ei înșiși și au câștigat. Nu se sfiesc să recunoască faptul că au întârziat cu câteva mii de pizza și au oferit câte o pizza pe gratis pentru fiecare întârziere mai mare de 45 de minute.

Așa da! Eu, dacă aș fi președinte aș face din asta o lege. Să mă mai lase ăștia de la alte pizzerii cu “azi e aglomerat, îmi pare rău” sau “e din cauza traficului” sau “e bucătarul nou, nu se va mai întâmpla”. Să se dea lege. Orice pizzerie care întârzie cu mai mult de 45 de minute va oferi o pizza gratis. Să fie referendum pe tema asta! Garantez prezență de aproape 100%.

Vorba lungă sărăcia omului… m-am luat cu pizza și am uitat de pariu. Că tot am adus vorba, am dat cu zarul (să aleg unul de acolo să-l reînnoiesc) și din alea 5 de mai sus a ieșit…. 6. Am mai dat o dată cu zarul și a ieșit 2. Deci… de pe întâi ianuarie 2020 (sau cum se zice acum 20.20) reiau provocarea cu o poză pe zi. Sau poate încep din mai. Cine știe? Să n-am parte de premiul oferit de Dodo Pizza dacă vă mint 😛

Distribuie cu încredere și celorlalți:
Updated: 31 martie 2020 — 10:18 am

1 Comment

Add a Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.