Pierdut inspirație. O declar nulă

Pierzându-mi inspirația pe undeva și nemaigăsind-o, am luat cele mai mici note din istoria participărilor mele la super blog. A doua, ce-i drept, dar tot au fost mici notele. Nu de alta, da am impresia că sunt la liceu și super-blog-ul e bau-ba-l ăla de diriginte – fie-i țarâna ușoară – care ne tot bătea la cap că de-aia ne pune note mici, să ne motiveze. Avea o gândire foarte întortocheată. O dată a trebuit să se ducă cu mașina până la Buzău pentru noi și am pus toți bani de benzină. Când s-a întors ne-a reproșat că a pus bani de la el, că el are o mașina veche care consumă vreo 20 de litri la sută.

eze. Avea o gândire foarte întortocheată. O dată a trebuit să se ducă cu mașina până la Buzău pentru noi și am pus toți bani de benzină. Când s-a întors ne-a reproșat că a pus bani de la el, că el are o mașina veche care consumă vreo 20 de litri la sută.

Mă rog, ideea e că nu voi ieși din competiție dar voi scrie articolele în stilu-mi caracteristic. Cu ironie – reușită sau nu – și cu mult umor. Negru, alb și color. Dar totuși cu sensibilitate și delicatețe, că nu sunt bădăran bă cititorule! Vedea-vom ce va ieși. La proba cu Auto Schunn am pus-o de o contestație și, printre altele, mi-au scăzut puncte că lipsesc foarte multe virgule.

Deci, dragă, Schunn, data, viitoare, când, mai, scriu, despre, tine, deși, nu, cred, că, o, sa, mai, vrei, mă, voi, asigura, că, te, voi, sătura, de virgule.

Iar Anunțul Telefonic mi-a dat chiar cea mai mică notă. Ăștia seamănă cu proful de mate din liceu care ne dădea o problemă și, deși ajungeam la un rezultat corect, ne spunea:
Nu așa trebuia rezolvată, eu știu altă metodă mai frumoasă.
– Patru.

Așa că, de acum încolo, chiar dacă nu voi mai câștiga nimic, măcar să stau liniștit că scriu ce-mi place mie.

Primul articol scris “pe placul meu” a fost cel cu Sidonia. Chiar mi-a plăcut cartea, dar n-aveam cum să mă identific cu personajele. Majoritatea erau… doamne de calitate îndoielnică iar masculii, majoritatea erau afemeiați. Cea mai tare nuvelă a fost ultima, care i-a dat și titlul cărții: Doamna cu ochelari negri. Acolo era și ceva dramă, și ceva umor, și ceva mister,… cum îmi place mie. Ca-n bancul ăsta:

Cerință la un examen: Redactați o compunere cât mai scurtă despre următoarele trei subiecte:
1. Religie 2. Sexualitate 3. Mister O singură lucrare a obținut nota 10:
“Oh, Doamne! Iar sunt însărcinată și nu știu cu cine!”

Prin urmare, la următoarele probe o să scriu așa cum îmi place mie. Păzea!

Distribuie cu încredere și celorlalți:
Updated: 28 martie 2019 — 10:33 pm

2 Comments

Add a Comment
 1. Am bagat si eu primele 3 probe…94, 68, 83..n-am mai avut nici timp nici chef..next time..
  Baftă!

 2. La fel si eu numai ca eu nici inainte de probele astea n-aveam nici chef nici timp. Dar vreau sa merg pana la capat ca ma enerveaza sa las lucrurile facute doar pe jumatate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.