Echipa de suport pentru Erasmus este de pe altă planetă

Astăzi am terminat cu chiu, vai și nopți pierdute de scris un proiect ERASMUS+ pentru educație școlară. Anul acesta cei de la AGENȚIE s-au modernizat. Formularele sunt completate și trimise online, dintr-o platformă dedicată, nu ca înainte din pdf. Problema a fost că în ultimele zile platforma era supraîncărcată și puteam scrie doar noaptea, pe la 2-3. N-are nimic, zic eu, am mai pierdut eu nopți. Doar că acum lipsea berea, tutunul,muzica.

Oricum, ideea este că zilele trecute când au făcut niște lucrări de mentenanță la server s-a stricat ceva, culmea, fix la formularul pe care lucram eu. Azi, văzând că problema este doar la formularul meu, și persistă am sunat la echipa de suport pentru programele ERASMUS. Mi-au răspuns imediat. O doamnă foarte amabilă, având în vedere aglomerația de zilele acestea. A încercat tot ce a putut, dar fără succes. Deja mă resemnasem… mă gândeam că o să trimit formularul anul viitor.

După o oră mă sună aceeași doamnă, la fel de amabilă și-mi spune că s-a rezolvat. I-am mulțumit. După alte două ore mă sună din nou, spunându-mi că nu-și dă seama unde e eroarea, dar formularul nu apare trimis, și să-i trimit un prinscreen cu eroarea. L-am trimis pe la orele 16. Nu mă așteptam să mă mai sune cineva dar pe la 16.30 doamna respectivă revine. Din păcate eram într-o zonă fără semnal. După vreo 3 apeluri îmi trimite email: “Vă rog, răspundeți la telefon, mi-am dat seama cum putem rezolva eroarea” Rezolvarea a fost să mai fac un formular. Acum este trimis bine merci, aștept rezultatele.

De ce am spus că ăștia de la suportul pentru ERASMUS sunt de pe altă planetă? Păi… atâta amabilitate și implicare nu am văzut în viața mea. La ISJ Buzău când am întrebat ceva secretara m-a făcut nebun!!! Pentru mâine simt așa o nevoie să sun din nou, doar să mulțumesc pentru ajutor.

Distribuie cu încredere și celorlalți:
Updated: 11 februarie 2019 — 9:07 pm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.