Cea mai tristă comedie horror

După cum probabil nu știți, familia Voinea este mare consumatoare de filme horror… de la Boris Karloff până în zilele noastre am consumat tot ce am considerat că merită. Unele au fost bune, altele proaste.

Ei bine… ieri am dat-o în bară cu această parodie horror din 2014 care promitea că e mai bună decât Shaun of the dead. Și Shaun of the dead a fost bun din punctul meu de vedere. În mare parte chiar am râs.

Tribulatiile unor vampiri moderni (What We Do in the Shadows ) nu numai că e un film prost, dar mai e și prost pe deasupra. Inițial îmi plăcu ideea de “mockumentary”, adică tot filmul era structurat ca un documentar – parodie. Dar aici s-a oprit totul. Glume vechi, amuzament zero, subiect zero, imaginație zero. Parcă mă uitam la Dracula – un mort iubăreț, cu o copie nereușită a lui Leslie Nielsen.

Cei trei vampiri din “Tribulațiile unor vampiri moderni”. Cam demodate hainele pentru niște vampiri moderni aș zice eu.
Taraful “Vampirel de la Wellington. A fost cred una din puținele scene bune din film…
Înfricoșătorul dans al vampirilor.
Așa arată un vampir după o cină copioasă. “Oare cu ce ies petele de sânge? pare a se întreba el.
Cel mai bătrân vampir din film. Și cel mai furios. Îl cred și eu, cu dinții ăia n-ar putea suge sângele nici de la o găină. Și cel mai urât. Hai că am înțeles cu dinții, că i-o fi frică de dentist, dar unghiile de ce nu și le-a tăiat?
Cel mai înfricoșător moment din film: dansul exotic al vampirului din imagine pentru prietenii lui.

Mai multe nu spun că poate am făcut pe cineva curios. Poate că filmul e chiar bun (are scor foarte bun și pe IMDB și pe site-ul ăla cu roșiile putrede) dar nu e pe gustul meu. Mie îmi plac astea de mai jos:

Comedii horror bune

 • Shaun of the dead, primul din Corentto trilogy, pentru cei care agreează umorul englezesc
 • Army of darkness (Armata întunericului) cred că cel mai bun de până acum
 • Tucker and Dale vs Evil
 • Abbott and Costello Meet Frankenstein l-am trecut aici doar că e Frankenstein, că horror nu e, e doar comedie. Dar merită văzut, pentru că e cu Abbott and Costello.
 • Scary movie – văzut când eram mai tânăr; acum nu cred că m-ar mai încânta, am devenit mai pretențios
 • Târâtoarea – un pic interesant.

Cam de astea-mi aduc aminte acum, dar ăla cu vampirii moderni m-a făcut să pierd două ore, ore în care puteam să fac altceva mai interesant, de exemplu să dorm.

Distribuie cu încredere și celorlalți:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.