Duamna ministresă Ecaterina – abramburica – Andronescu este un geniu

Doamna Ecaterina – abramburica – Andronescu supranumită pe bună dreptate “Groparul învățământului românesc”, acestă “eminență străvezie” a învățământului a stat strâmb și a judecat și mai strâmb – probabil la o șuetă cu Liviu Pop care era într-o pauză de pupat superiori:
“Miercuri muncă, joi liber, vineri iar muncă, sâmbătă iar liber… ce e asta? Bătaie de joc! Hai să dăm o ordonanță să nu lucrăm vineri. Ce ne trebuie motiv… doar e epidemie de gripă. Adresă de la sănătate? Se rezolvă…

Și vineri a fost liber.

Și a fost epidemie de gripă.

Și duminică doamna a fost întrebată dacă nu dă și luni liber că e epidemie de gripă.

Doamna, lăsând lopata jos – dacă nu știți, ea umblă tot timpul cu o lopată la ea, în timpul liber mai aruncă niște pământ peste mormântul învățământului românesc – zise:

nu puteam să lăsăm copiii acasă în situaţia în care este ultima săptămână din semestru când se încheie situaţiile şcolare. Foarte mulţi copii s-ar putea să mai aibă nevoie de o notă, îi mai ascultă profesorii ca să se decidă media cu care încheie semestrul întâi.

Serios vorbind… chestia asta este ministru al învățământului? Cum să declari așa ceva în contextul în care vineri ai închis școlile sub pretextul că e epidemie de gripă?

Așa-i când face legi cine urăște școala!

Distribuie cu încredere și celorlalți:
Updated: 28 ianuarie 2019 — 8:37 am

1 Comment

Add a Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.