Tu cu ce te îmbraci când pleci în excursie ?

A? Cu ce? Zi, cu ce? Ce iei cu tine dacă, să zicem, că pleci în excursie pentru șapte zile? Faci un bagaj mare cu haine, după care mai faci un bagaj mic cu haine? După care unul cu încălțăminte?

Le pui pe zile? Asta e pentru luni, asta e pentru marți, și așa mai departe? Dar dacă plouă luni? Ce faci? Împrumuți de la marți?

Sau, dacă ești tipul “mâine ninge și poimâine-s 30 de grade” iei tot ce găsești în garderobă și  bagi în geamantan / geamantane / trolere / sacoșe de rafie?

Nu e păcat să te chinui cu atâtea haine când s-au inventat blugii care se asortează la orice?

Cineva ar trebuie să inventeze o aplicație, să-i zicem… Îmbrăcătorul. Când nu știi cu ce să te îmbraci consulți Îmbrăcătorul., E un fel de oracol online, numai că acesta nu minte. Ar fi numai bun, nu numai pentru excursii, dar și pentru ieșirile de zi cu zi când te simți fără inspirație. Cum ar funcționa?

Setăm piesa de rezistență: blugi bărbați.  Apoi mai introducem acolo în aplicație ce mai avem noi prin garderobă, sau, după caz, ce luăm cu noi în excursie. Puteți introduce de exemplu cămăși, tricouri, sacouri bărbați, sau ce vreți voi. Și la încălțăminte la fel:  teniși, pantofi sau ghete bărbați. Tot câte o bucată din fiecare. Șosetele, maioul și chiloții nu-i punem la socoteală. Cred că fiecare îi ia pe el fără să fie nevoie de o aplicație să-i spună să facă asta, ar fi ciudat. După ce setezi “îmbrăcătorul” le bagi și într-un troler, că altfel nu funcționează. Și pleci în excursie. Că vorbim de o excursie de, să zicem, șapte zile.

Când ai nevoie de o ținută  deschizi îmbrăcătorul și setezi cu ce ocazie te îmbraci: casual, sport, office, shopping,etc.

Să exemplificăm

Ziua 1 – plimbare:

teniși – blugi – tricou + geacă

Ziua 2 – shopping:

teniși – blugi – tricou – cămașă (se poartă încă)

ziua 3  întâlnire oficială

pantofi – blugi cămașă + sacou

ziua 4 – excursie împrejurul orașului:

ghete – blugi – tricou – geacă

ziua 5 – ieșire la bere, cinema, etc

ghete – blugi – tricou + sacou.

ziua 6 –   night out:

pantofi – blugi – tricou saucou – cică se poartă dacă știi cum să le asortezi

ziua 7 – întoarcerea din excursie:

teniși – blugi – bluză

Nu-i așa că  e mai simplu?

*Articol scris pentru Super Blog 2018 

* fotografii preluate de pe answear.ro

Distribuie cu încredere și celorlalți:

1 Comment

Add a Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.