Vreau să restaurez o bicicletă Pegas

Pare-se că am ce face în iernile reci și lungi de iarnă când nu pot să-mi scot camera la pozat că tremură senzorul de frig și ies imaginile tremurânde…

Am primit zilele trecute o bicicletă care, după ce am șters praful de pe ea, am observat că este un Pegas Ideal, dacă nu mă înșel de prin anii 80. Are totul cu ea, inclusiv “borseta” cu cheile originale.

După ce m-am chinuit ore bune să o pun pe picioare (pe roți, de fapt) că o primisem dezmembrată (deh, posmagii nu-s mereu muieți) mi-am dat seama că chestia are potențial. Și m-am pregătit de restaurare. Pentru a restaura o bicicletă ca la carte ai nevoie de:

Chei, șuruburi, vaselină, piese, spray, șmirghel, vin pentru fiert, scorțișoară, zahăr, un fierbător, o cană pentru băut vinul, un scaun pe care stai când bei vinul fiert, o sursă de muzică bună care să-ți gâdile urechile când bei vinul fiert, multă multă răbdare… și spor la restaurarea bicicletei.

A… și să nu uităm, mai ai nevoie și de bicicleta cu pricina.

Deocamdată stă cuminte în magazie și așteaptă.

Distribuie cu încredere și celorlalți:

3 Comments

Add a Comment
 1. Misto, mișto. Aștept să-o văd restauratăî ca la carte. Sper să nu te apuce 2020…

  1. Nu, în primăvara următoare vreau să o scot la plimbare. Sper doar să țină 100 de kg… 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.