O scrisoare deschisă

Stimată domn, stimate doamnă sau ce altceva ești,

          Subsemnatul, Voinea Marius, domiciliat într-un bloc cu patru etaje dintr-un orășel de provincie, posesor al CI cu latura mare de 90 mm și latura mică de 50 mm, declar pe propria-ți răspundere că voi participa și eșua lamentabil ca și până acum la ediția din 2018 a SuperBlog la care voi concura cu articole pe care nu le va citi nimeni.
De asemenea, prin prezenta doresc să aduc la cunoștința auditoriului (adică a ta, da) că autorul (adică eu) nu-și asumă nicio răspundere asupra conținutului articolelor. Exceptând cazul în care vreunul va ieși câștigător.
Prin urmare declar sus și tare că articolele pentru concurs vor purta tagurile concurs și/sau publicitate pentru a putea fi ignorate de cititorii care aleg să ignore astfel de articole.

Distribuie cu încredere și celorlalți:

5 Comments

Add a Comment
 1. Lol mă.
  (a nu se lua în seamă acest comentariu aruncat din milă pentru un articol fără cititori și alte comentarii).

 2. 😀 😀 😀
  Am râs. Nu știu cum să adaug poze în comentarii că aș fi pus-o pe asta:
  https://www.proalpin.ro/blog/wp-content/uploads/2015/08/amras-300×220.jpg

 3. De ce nu avem si varianta E?

  1. Aveam si E dar nu a mai incaput. Era ceva cu totul special, de genul “un concurs pentru bloggeri”

 4. Bine ai venit in SuperBlog – editia aniversara de 10 ani, Marius! Multumim pentru inscriere si iti amintim ca luni, 1 octombrie 2018, se lanseaza prima proba a competitiei. Daca vrei sa primesti probele direct in inbox, iti recomandam sa te abonezi la newsletterul nostru: https://blog.super-blog.eu/ Te asteptam cu drag la linia de start. Inspiratie si succes din plin!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.