O scrisoare deschisă

Stimată domn, stimate doamnă sau ce altceva ești,

          Subsemnatul, Voinea Marius, domiciliat într-un bloc cu patru etaje dintr-un orășel de provincie, posesor al CI cu latura mare de 90 mm și latura mică de 50 mm, declar pe propria-ți răspundere că voi participa și eșua lamentabil ca și până acum la ediția din 2018 a SuperBlog la care voi concura cu articole pe care nu le va citi nimeni.
De asemenea, prin prezenta doresc să aduc la cunoștința auditoriului (adică a ta, da) că autorul (adică eu) nu-și asumă nicio răspundere asupra conținutului articolelor. Exceptând cazul în care vreunul va ieși câștigător.
Prin urmare declar sus și tare că articolele pentru concurs vor purta tagurile concurs și/sau publicitate pentru a putea fi ignorate de cititorii care aleg să ignore astfel de articole.

Distribuie cu încredere și celorlalți:

5 Comments

Add a Comment
 1. Lol mă.
  (a nu se lua în seamă acest comentariu aruncat din milă pentru un articol fără cititori și alte comentarii).

 2. 😀 😀 😀
  Am râs. Nu știu cum să adaug poze în comentarii că aș fi pus-o pe asta:
  https://www.proalpin.ro/blog/wp-content/uploads/2015/08/amras-300×220.jpg

 3. De ce nu avem si varianta E?

  1. Aveam si E dar nu a mai incaput. Era ceva cu totul special, de genul “un concurs pentru bloggeri”

 4. Bine ai venit in SuperBlog – editia aniversara de 10 ani, Marius! Multumim pentru inscriere si iti amintim ca luni, 1 octombrie 2018, se lanseaza prima proba a competitiei. Daca vrei sa primesti probele direct in inbox, iti recomandam sa te abonezi la newsletterul nostru: https://blog.super-blog.eu/ Te asteptam cu drag la linia de start. Inspiratie si succes din plin!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.