Cine sunt eu? Articol despre mine.

Prima dată voiam să fac gluma aia cu

Vreți să știți adevărul despre mine? Minele sunt niște găuri prin care ies minerii

Dar nu o fac, că e veche, de când eram eu tânăr și prea-liniștit.

Acum 30 de ani și 96 de luni, n-aveam ce face și am zis că ar cam fi timpul să vin și eu pe lume. Și am apărut! Și am început să zbier; nu mult, vreo 2 ani… sau cam așa ceva că nu știu care e media de zbierat la bebeluși. Apoi, precum făt frumos care se oprea din zbierat când îi promiteau ai lui tinerețe fără bătrânețe… eu tăceam când îmi promiteau ai mei că-mi dau porumb. Așa crud, de pe știulete. Din această cauză am fost atacat de curcani, acești monștri negri  și grași cu fața roșie și buhăită. Monștrii ăștia mi-au marcat copilăria. Ani mai târziu, am reîntâlnit acești monștri grași cu fața roșie și buhăită. M-au oprit oprit pe stradă și mi-au zis: “-Actele la control, vă rog!”

Pentru a putea fugi de curcani părinții mi-au luat bicicletă. Și nu mă mai prindeau, că era o bicicletă performantă. Ani mai târziu am făcut același lucru, dar cu mașina. Dar de data asta m-au prins că dacia mea nu mergea la fel de repede ca dacia lor.

Oricum, după cei 7 ani de-acasă am ajuns la școală. Și nu știu cum mama lu’ necuratu’ am ajuns la 38 de ani, 100 de kg cu părul aproape alb și un început de chelie.

Probabil ăl de sus, cunoscut și sub numele de Șeful Suprem și-a zis în barba-i Dumnezeiască:

– E prea fericit… hai să-i dăm noi niște păr alb să vină cu picioarele pe pământ. Hai și niște chelie, să vedem ce face…

Dar nu i-a mers că am primit de ziua mea un antidepreziv foarte eficient de la soție, și anume un TAMRON 17-50 LD ASPHERICAL F/2.8 XR… Băi cititorilor…. F2,8!!! Pe toată plaja focală!!!!! Ăsta ia depresia ca cu mâna!!!

Pentru a mai da jos din kilograme am început să fac și sport! Călăritul este foarte eficient.

După 30 de minute calul a slăbit 2 kilograme!!!

Cam asta despre mine deocamdată dragă cetitorule. Vorba maestrului Jan Constantin: “Eu ăsta sunt și-aici mă termin”.

Distribuie cu încredere și celorlalți:
Updated: 29 martie 2020 — 8:35 pm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.