Când m-am îndrăgostit eu prima dată era toamnă…

Toamna asta cu culorile ei mi-a adus aminte de momentul în care m-am îndrăgostit eu prima dată cu adevărat…. Era prin 1996; tot toamna. Aveam doar 16 anișori și plecasem, naiv ca orice adolescent, cu trenul, la Buzău, să cumpăr niște muzică. Pentru că atunci muzica chiar se cumpăra. Și ajung la o piață – habar n-am unde – cu niște tarabe. Era o tarabă cu muzică. Pentru cei care au deschis televizoarele după 1990, în perioada post-decembristă muzica se vindea în piață, la tarabă. În loc de frucete erau casete iar în loc de cântar era un casetofon. Era o coadă acolo mai ceva ca la pâinea turcească.

Și acolo, la tarabă, o zăresc, ascunsă, printre casetele cu Azur, Tomis 2000, Năzdrăvanii… parcă m-a vrăjit, fascinat, hipnotizat și alte epitete.  Era singura acolo Din momentul acela am simțit că vreau să fie numai a mea. Și așa am ajuns să cumpăr prima casetă Doom/Gothic din viața mea… Paradise Lost cu al lor incredibil Draconian Times. Și de atunci suntem împreună Till Death do as part.

Distribuie cu încredere și celorlalți:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.