O părere despre o tipografie online

Aveam nevoie zilele trecute pentru școală de câteva mape de prezentare. Nu una două, dar nici în cantitate industrială. Pe la noi prin oraș nici nu voiau să audă de cantități mai mici de 50, sau 100, sau de prețuri sub 7 lei mapa. Ceea ce nu era tocmai ce voiam. Așa că m-am apucat de căutat tipografii online. Și aici m-am lovit de problema cu cantitatea. Deși nu pricep de ce eram refuzat din start. Nu ne-ar fi deranjat să plătim un leu în plus pe mapă doar să le facă într-un tiraj mai mic. Așa că am căutat și am cautat și…

… am ajuns  la coala.ro. Le-am trimis mail exact cu ce voiam. Mi-au zis că se poate, au făcut o ofertă de preț mai mult decât decentă. Am trimis pe la 9 dimineața – miercuri-  designul cu toate detaliile – respectând întocmai specificațiile de pe site-ul lor – și aștept. Și aștept. Și mă îngrijorez. Și pe seară sun:

– Păi am trimis un email, pentru niște mape, nu am primit niciun răspuns…
– Mapele sunt printate, mâine le livrăm. Totul a fost ok.

Am rămas puțin blocat. Pe la tipografiile din oraș dura vreo săptămână. Am mulțumit neîncrezător. Ieri – vineri – dimineață ajunge curierul la adresă, cu mapele. Și de calitate. și hârtie lucioasă. Și doar 4 lei bucata. Și cu transport gratuit. Practic le-am luat la jumătate de preț comparativ cu ce e la noi în oraș. Ăia de la elefant media nici nu s-au uitat la mine când le-am zis că vreau mai puțin de 50.

Deci la unii se poate și la alții nu.

PS. Ăsta nu e nici articol plătit nici publicitate, doar mă mir câteodată când văd că lucrurile decurg normal, așa cum ar trebui. Și ăsta e felul meu de a le mulțumi pentru serviciile oferite.

PS2. Revista școlii am printat-o la o tipografie în oraș. Nu numai că gradientul folosit nu arăta a gradient, dar în loc de roșu a ieșit verde!!! Și cu margini, deși o voiam borderless. Așa că data viitoare tot coala.ro sau o altă tipografie online o să folosim sper.

Distribuie cu încredere și celorlalți:
Updated: 29 martie 2020 — 8:31 pm

1 Comment

Add a Comment
 1. Am trecut printr-o experienta asemanatoare cu niste materiale pe care le voiam pentru un proiect. Tot asa am cautat si tot in preturi ne-am impotmolit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.