O bilă albă pentru asigurarea auto EUROINS

Despre EUROINS s-au tot scris păreri peste păreri, și negative (cele mai multe) și pozitive (cele mai puține). Experiența mea cu EUROINS se încadrează în alea puține. De aceea și scriu articolul, poate fi de folos și altora dacă au asigurare EUROINS și au fost implicați în vreun accident rutier. Dacă ai asigurare EUROINS și ieși șifonat și nevinovat dintr-un accident rutier trebuie să urmărești următorii pași.

Pasul 1: Trebuie să implicat într-un accident. Altfel n-ai treabă cu ei. În cazul de față mama, ieșind dintr-un sens giratoriu, a fost acroșată de un Golf 4 parcă și aruncată vreo 3 metri în față. Au coborât din auto, și mama și șoferul vinovat, s-au certat puțin că așa se face, s-a sunat la poliție care a zis să încheie amiabila. Am desenat (că între timp am ajuns și eu acolo) pe foaie ceva ca mai jos.

Ca un fapt divers, omul ăla a intrat cu un Golf 4 (mașina verde in poză) într-un SMART fortwo (mașina roșie din poză). Smart-ul a fost aruncat vreo 3 metri în față și are aripa spartă, bieleta de direcție îndoită și janta ciobită. Golful are bara din față distrusă și capota îndoită.

Pasul 2: Suni la EUROINS și te programează. Până aici totul bine. De aici începe distracția.

Pasul 3: Te cerți cu inspectorul constatator să-l convingi că ai dreptate. Iar el încearcă să te convingă că tu ești vinovat. Domnul de acolo nici nu s-a uitat bine pe foaie și a zis către mama:

– Păi, dumneavoastră sunteți vinovată, că ați schimbat banda de mers.

Și-mi arată poze pe google maps, din 2012, convins că acolo sunt marcaje. Ba chiar a insistat la șoferul vinovat să scrie în declarație că mama mergea pe banda de lângă rond. Deși desenul spunea altceva. Apoi a încercat să ne convingă să desenăm pe amiabilă (peste desenul făcut deja) un marcaj imaginar, marcaj care ar cam fi scos-o pe mama vinovată. Cam așa:

Numai că acel marcaj nu există în realitate! Iar mama era la ieșire din sens și dacă ar fi existat acel marcaj ar fi arătat cam așa:

Am  plecat de acolo convinși că nu se va aproba dosarul…

Pasul 4: Aștepți să se aprobe dosarul. La mine a durat… 2 zile!!!

La  2 zile după constatare sunt sunat de acel inspector constatator să ne spună că s-a aprobat dosarul. Ieri am dus mașina în service. Practic, totul s-a rezolvat în câteva zile, ceea ce nu mi-aș fi imaginat.

N-aș vrea să le fac reclamă, dar în cazul meu – în afară de incidentul cu agentul constatator – totul a mers foarte bine, nu am ce să le reproșez.

Pasul 5: Duci mașina la un service agreat de ei și aștepți până o repară.

Pasul 6 – opțional: Scrii un articol despre Euroins că ai rămas în pană de subiecte și deja a trecut un an de la ultimul articol.

Pasul 7: Dacă tot ai ajunss până aici… dai share la articol.

Distribuie cu încredere și celorlalți:

5 Comments

Add a Comment
 1. muisti asia. toti le zic numai de nasoale. un prieten a stat cu masina in service 6 luni pana sa ii aprobe dosarul. sa vedem cat stai tu.
  cel mai nasol e sa fie de vina ala vinovat asigurat la ei. am patit-o si eu. mi-a intrat unul cu spatele in usa din spate. pe care a indoit-o. pana la urma am luat de la el 100 de lei si gata. avea euroins. si ca sa-mi faca aripa in service costa 500 lei. dar stateam fara masina cateva luni. asa ca mi-am indreătat-o singur cat am putut. din avion nu se vede…

  1. Păi de asta m-am mirat și eu, că la mine a durat puțin. Poate o fi fost o minune de Crăciun, cine știe? 😀

 2. Am vazut ceva accidente la baieti prin Franta. Zambareti, si-au dat mana, au schimbat cartile de vizita si si-au vazut de drum mai departe. Una fara far, alta fara stopul din spate si infundata un pic. Frumos, elegant. Fara certuri. Oare va fi posibil si la noi vreodata?!

 3. Se mai întâmplă și pe la noi, dar rar, foarte rar. Mie nu-mi place să mă cert dar câteodată n-am de ales. Pe la noi există tendința asta de a crede că dacă nu zici nimic înseamnă că ești vinovat. 😆

 4. Gherasim Stan Andrei

  Niște nesimțiți. Sunt niște doamne foarte plictisite la birouri care sunt foarte deranjate atunci când ceri informați. Lipsa de profesionalism. Știu ca nu o sa i-a nimeni în seama părerile noastre asa ca înca o data… RUȘINE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.