Incredibil! Adevărul despre garanția de la f64. De necrezut!!!

Vreau să vă povestesc un lucru incredibil care mi s-a întâmplat legat de garanția la produsele oferite de f64. Nu am mai pomenit așa ceva, este de domeniul fantasticului. Chiar nu credeam că se poate întâmpla așa ceva în România.

Hai să o luăm cu începutul. Acum vreo 5 ani am cumpărat de la f64.ro un teleobiectiv TAMRON. Obiectiv folosit intens până acum câteva luni când și-a dat duhul.

Știam doar că l-am înscris în programul 5years tamron, ceva cu garanție extinsă, dar nu mai aveam nicio dovadă. Găsesc factura la f64.ro și le trimit email că nu mai am garanția extinsă. Ce credeți că fac cei de la f64? Îmi trimit o copie a garanției de 5 ani!!! Și au avut și tupeul să-mi spună să trimit obiectivul la ei la reparat!

Nu mi-a venit să cred, dar am zis să încerc: am deschis o cerere RMA (de reparație) la ei. Vă dați seama culmea nesimțirii… mi-au trimis curier la ușă să le trimit obiectivul. Care, incredibil, chiar a îndrăznit să vină la data și la ora stabilită. Nu am mai întâlnit asemenea nesimțire, serios!!!  Când mi-a și zis că nu mă costă nimic, chiar m-a scos din sărite! Cum așa, vii la mine fix la ora stabilită, pun coletul la curier și nu-mi iei nici un ban?!? Mi se pare absurd, serios! Doamne, în ce țară trăim!!!

Dar asta nu e totul. Să vedeți…

Indivizii ăștia de la F64 chiar m-au ținut la curent cu ce se întâmplă cu obiectivul meu. Data sosire, data intrare în service, tot! Așa interes pentru client nu am mai văzut, serios! Ține de domeniul patologicului… Oare cine i-o fi angajat pe ăștia???

Când mi-au zis că mă vor anunța dacă defecțiunea este acoperită sau nu de garanție eram sigur că voi plăti pentru reparație.

Trecu o zi, trecură 30, nimic. Apoi…

Zilele trecute primesc un mesaj cu un AWB cum că coletul meu e în drum spre mine. Asta se întâmpla seara. A doua zi dimineața curierul mă anunță că a ajuns!

Când am văzut coletul nu mi-a venit sa cred ochilor! Nu e posibil asa ceva domnilor de la f64! Faceți ceva!  Zero lei? Un obiectiv se defectează după 4 ani și este trimis spre a fi reparat pe garanție și chiar este reparat fără să plătesc nimic? Nici măcar transportul? Nici măcar un leu? Nu se poate așa ceva!

Ca răzbunare vă ameninț că voi cumpăra și de acum încolo tot TAMRON și tot de la f64. Așa! Să vă învățați minte!!!

PS. Nu e reclamă, doar că e prima dată când mi se întâmplă așa ceva!

Distribuie cu încredere și celorlalți:

4 Comments

Add a Comment
 1. Vorba ta, patologic de-a dreptul. Ai dreptate sa te miri, eu nici nu-mi imaginam ca exista garantie asa mare la ceva.

  1. Da, nici eu nu mă așteptam. Bine că s-a defectat înainte să facă 5 ani și nu după.

 2. frumos, frumos. stai sa vezi ce-am patit eu la telecabina de la busteni… azi bag articol

  1. Aștept, am văzut că te-ai retras în munți 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.