Site-urile de dezinformare în plasă

Site-urile de dezinformare, cărora mie-mi place să le zic “site-uri cretine” sunt acele site-uri cretine care la un articol cât de cât serios aruncă zece articole mizerabile, traduse aiurea, fără legătură cu realitatea și cât mai cretine cu putință.
Mă rog, proporția e relativă. Sunt unele articole la care îți trebuie un IQ un pic mai mare decât numărul de la pantofi să te prinzi că sunt aberații. Ca aia cu tunelul. Sau cu Bucegi-ul, inima universului. Cu toate astea sunt distribuite masiv. Și laikuite.
Ei bine, astea sunt site-urile care te lasă… neterminat ca să zic așa.
De exemplu, apare știrea

“Incredibil ce se întâmplă în vara asta. Oamenii sunt îngroziți. Click aici să afli cum te poți proteja”

Și apare știrea

“Vara asta va fi cam cald. Te poți proteja cu cremă solară. Dacă te duci la mare. Dacă nu, n-are niciun rost”

Așa că am luat niscai titluri d-astea și am zis să-i ajut pe făcătorii de saituri anapoda și de subiecte imbecile cu un pic de ajutor și să comentez eu știrile.
Hai să începem cu teoriile conform cărora romanica e buricul universului și noi suntem… scama din buric:
Adevărul e că sunt multe intrări din astea către centrul pământului. Profanii le numesc “găuri”, cei de la CNADNR le numesc “mici denivelări” dar pe acolo se ajunge în centrul universului. Unul a intrat cu viteză într-un crater din ăsta și a ajuns tocmai… în ceruri. Și nu e de râs:

Tot din astfel de site-uri aflăm că Bucegi-ul este ceva centru informațional:

Aici îi contrazic. Ăsta e un centru informațional, nu muntele:


Faptul că urmașii primilor oameni trăiesc în retezat nu e un secret. Se numeau “homo cocalarus” și aveau obiceiul de a-și marca teritoriul cu ambalaje de bere și manele jegoase. Preistorice, evident:

Trecem la ceva mai de actualitate:

Foarte bineI Închisoare pentru alcool. Mama lui de alcool, cum își permite el să umble liber ca măgarul – mă scuzați domnu Dragnea– –  pe străzi. La închisoare cu el. Uite-așa:

Și una din categoria monden. Probabil:

Am căutat-o pe internet, și după îndelungi căutări am găsit-o pe fata din articol. Recunosc că arată mai bine decât multe dive de pe la noi. Uite o poză cu ea, cu fața:

Se pare că știrea nu e chiar corectă, nu și-a scos toți dinții.

Și în final, mumia care clipește

Pare incredibil, dar chiar există. Nu e chiar frumoasă, ba e hidoasă aș putea spune, dar există. Și clipește! Aveți mai jos o imagine cu ea:

Distribuie cu încredere și celorlalți:

4 Comments

Add a Comment
 1. Prima poza e adevarata. Doar e scrisa de celebrul “Departamentul Zamolxe Romania”

  1. Da, dar sunt neserioși. Într-un alt articol cică e o gaură pe undeva pe la Polul Nord pe unde se intră spre centrul Pământului. Păi ori e prin Bucegi ori nu? 😀

   1. Doamne, am ras cu lacrimi!!! Dar sa stii ca gaura de la Polul Nord e reala, sunt si documentare pe tema asta, a fost descoperita de amiralul Richard Byrd in 1926 cand a zburat pe deasupra polului, a fost vazuta de curand pe imagini satelitare. Cica guvernul american nici nu prea permite zborul pe deasupra polului nord. Si te rog sa nu legi de povestile din Bucegi, noi, astia din Prahova, suntem tare mandri de ele.

    1. Nu mă leg, nu mă leg, ba chiar sper să-i iau la pas în curând. Poate, cine știe… voi descoperi vreo gaură spre centrul universului și mă îmbogățesc. 😛

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.