Prima mea cameră digitală și primele poze

Wow, o nouă secțiune! Cu foto!!! Regret să vă dezamăgesc dar…
Nu e un portofoliu, nici un blog de prezentare, că nu am ce prezenta. Nici măcar un blog de fotografie. E doar o secțiune pe care vreau să o dedic fotografiei, fără a avea pretenția că sunt vreun fotograf sau că cineva are de învățat ceva de aici. Nu are. Poate doar de pierdut. Timp. Și dacă tot ai pierdut timpul citind până aici, hai mai departe:

Prin 2004 am pus mâna prima dată pe o cameră digitală. Când am pornit-o am făcut ca rusul din bancul cu drujba*; “Ia uite, are ecran!!!”

Din sutele  de poze (că fotografii, e prea mult) din primul an de digital am ales vreo câteva pe care pot sa le postez aici.  Și cam așa a început nebunia mea cu fotografiile…

Bancul cu rusul și drujba:

Se duce badea Ivan la targ si isi cumpara o drujba.
Acasa citeste pe prospect ca poate taia 100 de copaci pe zi. A doua zi se scoala la 6, se duce la padure si incepe a taia copacii. Taie… taie la copaci pâna la 22:00. Numara la copaci, 89. Suparat, se scoala a-3-a zi la 5, se duce la padure se apuca de taiat copaci pâna pe la 23:00, i-ar numara, 95. Suparat, se duce la magazin:
– Domnule, drujba asta nu este buna, in prospect scrie ca taie 100 de copaci, dar eu nu am reusit sa tai decât 95. E stricata!
Ia vinzatorul drujba si incearca sa o porneasca la care Ivan:
– Aaaaaaa, e cu motor!

Distribuie cu încredere și celorlalți:
Updated: 29 martie 2020 — 8:35 pm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.