Bancuri de nu știi ce să mai faci pe tine de râs.

Nu știu alții cum sunt, dar eu când sunt într-o dispoziție mai proastă caut glume, bancuri, chestii amuzante pe net. Mi se pare cea mai eficientă terapie anti stress cand n-am timp să-mi iau camera și să plec în foto-plimbări. Și n-am timp tot timpul pentru că din seria examenelor și pentru că învățat.

Ultima dată când am făcut asta m-am oprit înainte de a începe. Pentru că am realizat că titlurile în sine erau mult mai amuzante decât bancurile. Și m-am rezumat la a căuta titluri, să văd ce mai inventează omul. Pentru că atunci când vrei să apari cât mai sus în google trebuie să găsești titlurile cele mai artistice.

Știți cum era aia cu pepenii fff dulci care erau mai scumpi decât cei ff dulci.

sursa: timesnewroman.ro

Așadeci avem bancuri de:
… te piși pe tine de râs, te c**i pe tine de râs, te tăvălești pe jos de râs, te strici de râs, te straci de râs (nu e greșeală, așa am găsit “straci”), te prăpădești de râs, mori de râs, leșini de râs… și nu știi ce să alegi. Stai și de gândești:
– Oare vreau să mă stric de râs sau să mă tăvălesc pe jos de râs; să mă c*c pe mine parcă nu-mi vine, mai bine mă tăvălesc de râs!

Nici pe departe să mă tăvălesc pe jos. Aceleași bancuri vechi Ceaușiste… doar personajele diferă. Așa că m-am reprofilat pe stand-up.

Distribuie cu încredere și celorlalți:
Updated: 29 martie 2020 — 8:35 pm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.