Blogurile noastre toate…

Din 2007 până azi am citit – mai întâi ca sarcină de serviciu, apoi din plăcere – o grămăjoară consistentă de bloguri. De comentat, foarte rar. Primul blog pe care am comentat a fost cred blog nervos. Încă mai există ceva ruine pe acolo după ce proprietarul l-a șters de vreo trei ori.  Apoi, diribamburici. Apoi multe altele. Din păcate am pierdut fișierul unde țineam linkurile și nu mai pot să-l recuperez.  Așa că trec aici blogurile pe care le citesc azi, aici și acum, poate peste ani când voi pierde și contul de pe feedly îmi vor fi de ajutor. Un fel de backup dacă vreți. Sau poate țin să vă anunț că, chiar dacă nu comentez nimic, vă mai citesc din când în când.

Primul e Francisc pe unde intru și tot vreau sa comentez și las tabul deschis și apoi… uit ce voiam să zic. Apoi vine un alt Marius, Marius Cucu cu blogul lui cu chestii utile.  Mai departe e Hapi cu hapi.ro pe care o citesc de când era pe wordpress… sau pe blogspot, sau pe acolo pe undeva.. și Crina cu nimicuri și fantezii….. pe unde, chiar dacă n-am mai comentat, am găsit multe chestii interesante. Și am învățat și – cel puțin teoretic – ce e cu tehnica șervețelului.

Mai e pe aici și Vali Crintea căruia îi mulțumesc acum pentru biletele la teatrul de anul trecut de pe vremea asta. Poate ne vedem la o tură cu bicicletele, cu condiția sa-mi iau bicicletă.

Nu în ultimul rând e Nice care pare-se s-a lăsat de fotografiat.

Și tot nu în ultimul rând încă mai aștept capca1 sa mai zică ceva…. deși am vaga certitudine că a fugit din blogosferă și de când a ieșit la pensie bântuie pe amfostacolo.ro.

L.E. Uitasem complet de Robin, pe unde n-am mai trecut de luni bune, dar recuperez!

Distribuie cu încredere și celorlalți:
Updated: 29 martie 2020 — 8:35 pm

2 Comments

Add a Comment
 1. Hehe, merci, dar simt ca in ultima vreme nu prea au mai fost chestii utile p-acolo. SPer sa recuperez, in timp.

  Acum abia daca am timp sa comentez, pe acoluri, in alte parti. La mine e nebunie acum…

  1. Da, și la mine e o lipsă acuta de timp… sper să treacă 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.