Primele poze

Am găsit azi din întâmplare un CD pe care scria ceva de genul “@#$#@$@%@@%^%^” așa că l-am băgat cu băgare de seamă în locul unde se vâră CD-urile când vrei să vezi ce conțin. Și am găsit printre tonele – nu chiar tone că n-avea decât 700MB – de softuri și niște poze într-un folder cu titlul “Poze pentru web”.

Pare-se că eram tare mândru de pozele alea și voiam să le pun pe net. Poze făcute cu prima mea cameră digitală, un BenQ DC3410 cumpărată prin 2002 care încă funcționează și de care nu vreau să mă despart.

Le expun mai jos spre a mă face de rușine pe net. Primele mele poze digitale pe care, la vremea respectivă le credeam bune”:

DIGITAL CAMERA
Cam atât de clar era modul macro la cameră. Și în plus, pe vremea aia nu știam care este diferența între zoomul optic și cel digital.
DIGITAL CAMERA
Am alergat ceva vreme după fluturele ăla cred, e de mirare că l-am prins așa clar.
DIGITAL CAMERA
Primăvara cu focusul pe arătură și balanța de alb prin cosmos.
DIGITAL CAMERA
Asta mi-aduc aminte că am făcut-o pentru a-mi aduce aminte. De Iași și de vremurile alea, Păcat că eram prea timid să fac poze pe stradă… nu am prea multe amintiri din perioada aceea.
DIGITAL CAMERA
Nu-mi dau seama ce a putut să-mi placă la poza asta.. e oribilă!
DIGITAL CAMERA
Încă una din categoria “aduceri aminte”. Se cheamă “Vedere de la balconul meu unde am stat 3 ani și unde am tras cele mai nebune chefuri. A se citi “Vedere de la balconul meu unde am citit cele mai interesante cărți”.
DIGITAL CAMERA
Primul meu curcubeu.
DIGITAL CAMERA
Mă bucur că am făcut poza asta pe vremea aceea. Altfel nu stăteam acum și mă întrebam ce Dumnezeu am vrut să văd acolo.
DIGITAL CAMERA
Asta chiar îmi place și acum. AM nimerito și cu încadrarea și cu sfânta treime (regula treimilor adicătelea).
Distribuie cu încredere și celorlalți:

2 Comments

Add a Comment
 1. Eu si-acum fac poze de incepator si am aparat digital de vreo 15 ani. Adica fac 7 poze pana nimeresc una acceptabila, motiv pentru care trag 20 ca sa fiu sigura ca prind ce-mi trebuie. Ultima ta poza din serie chiar este frumoasa!

 2. Tot de 15 ani am și eu 😀 Fiind singurul hobby constant, am mai învățat una alta. Dar și eu fac la fel… trag cât de multe să-mi iasă câteva bune. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.