Asociația Bunicilor pentru ora de religie

Am dat azi nas în nas cu un articol care glăsuia ceva despre asociația părinților pentru ora de religie. Și n-am priceput de ce, ca părinte, simți nevoia să te asociezi pentru o amărâtă de oră. Dacă ești părinte și te doare așa tare educația religioasă a copilului din doare ești liber să faci acasă câtă religie vrei. Și cum vrei tu. Dar problema e că asociația discriminează. Bunicii nu vor oră de religie pentru nepoți? Dar unchii și mătușile?

De ce nu se numește Asociația părinților, bunicilor, unchilor, mătușilor, verilor primari pentru ora de religie.

Sună mai pompos, nu?

Și de ce nu fac și alții asociații? Asociația chiulangiilor pentru ora de educație fizică și sport. Asociația căpșunarilor pentru ora de limbă spaniolă. Asociația elevilor pentru pauza mare. Și așa mai departe.

A…. au și site! Se cheamă oradereligie.ro.

De fapt, site-ul m-a determinat să scriu articolul. Pentru că e un site vrăjit. Poate din cauză că au relații acolo… sus! Site-ul are un meniu la care nici cu lasoul nu ajungi. Ca mai jos:

Cum se vede și in filmuleț, linkurile alea nu sunt accesibile pentru noi, muritorii de rând. Poate doar pentru cei aleși, care au mouse-ul binecuvântat de BOR.

Distribuie cu încredere și celorlalți:
Updated: 29 martie 2020 — 8:35 pm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.