Aloo, e cineva acasă?

De trei zile stau și mă uit la blogul ăsta pustiu și el stă și se uită la mine și-mi zice în limba blogărească:
– Bă, (că așa vorbește el cu mine că e prost crescut… i se trage de la server) dacă nu mai ai de gând să scrii ceva, închide-mă și lasă-mă să mă odihnesc.

Serios, dacă ar vorbi așa mi-ar spune. Și eu dacă aș fi blog, tot așa aș spune… după două luni de pauză.  Dar am o scuză….Am fost atât e ocupat, iar în timpul când nu eram atât de ocupat eram atât de leneș încât … atât de leneș eram. Și de fiecare dată când voiam să mai scrijelesc cu condeiul pe pergamentul virtual (am cumpărat dex-ul, am făcut rost de cuvinte noi, ce vreți?) mă împiedicam de alte bloguri, mă apucam de cetit și uitam cu desăvârșire ce voiam să scriu.
Cred că e cea mai lungă pauză de până acum. Dar am și noutăți pe care o să le șăruiesc pe rând, una câte două. Cum e și acest timelapse pe care l-am făcut de supărare ca n-am găsit lebedele pe care le căutam. Nu de foame (contrar unor păreri… nu-s țâgan), pentru poze.

Distribuie cu încredere și celorlalți:
Updated: 29 martie 2020 — 8:35 pm

4 Comments

Add a Comment
 1. welcome back ma.
  vezi ca pe 4 iulie te astept la gojira. sa te prind ca nu vii

 2. Dacă n-am vreun examen in perioada aia și nu mai intervine nimic ne vedem acolo! N-am mai fost la un concert de doi ani! 😛

 3. N-arată rău timelapse-ul ăla. 🙂

 4. N-ai lebadoi in filmulet (nu stiam ca se numeste timelapse!) dar cerul arata teribil asa, se vede schimbarea, parca este viu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.