Cea mai ieftina Action Camera

Am cumpărat eu cea mai ieftină cameră sport să nu fiți nevoiți să aruncați și voi banii pe așa ceva.

Este vorba despre SENCOR 3CAM 2000, camera sport fullhd și cu hdr la incredibil de extraordinarul preț de 95 de lei, cumpărat prin binevoința Black-Friday-ului. Serios o “action camera” la prețul ăsta nu există. Iar Action camera e mult spus. Doar faptul că are carcasă subacvatică o face mai… sport. Că mai mult de 30 fps nu știe.

La prețul de 95 de lei, nici nu trebuie să aveți pretenții prea mari. Dar nici nu veți fi peste măsură de dezamăgiți. Este o cameră acceptabilă pentru prețul ăsta. Și oricum, doar accesoriile fac toți banii. Pentru curioși am făcut un review și un test. Pentru cei necurioși… îmi pare rău că v-ați pierdut timpul de pomană.

Toate ca toate, dar pentru cei foarte puțin pretențioși și pentru cei care vor doar o “jucărie” este o cameră decentă. Calitatea este slabă, dar bună pentru prețul ăsta. Review-ul și video-testele mai jos:

Distribuie cu încredere și celorlalți:
Updated: 29 martie 2020 — 8:35 pm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.