Boboc Air Show – BOBAS – 2016

Pe data de 18 iunie, anul de grație 2016 (ieri adicătelea) am purces către aerodromul Bobocu pentru Boboc Air Show 2016, cunoscut și sub numele conspirativ BOBAC 2016.

Pe măsură ce mă apropiam mi se părea că se cam aglomerează. Când m-am uitat în retrovizoare (mai am acest prost obicei din când în când) am rămas dezamăgit. Nu mă gândeam cât de multe mașini sunt, ci unde o să parcăm toți ăștia.

1-IMG_5412

Chiar voiam să las mașina în câmp și să merg pe jos. Dar mi-am făcut griji degeaba… organizarea a fost exemplară. Vedeți în filmulețul din finalul articolului.

Ajuns la fața locului – aerodromul Bobocu – am rămas din nou mirat de cum a decurs totul. Tancurile, avioanele mașinile de luptă puteau fi vizitate de oricine, fiind pline de copii – și nu numai – încântați de tot ce era acolo. Dar cum nu ăsta a fost scopul meu acolo… am așteptat cu nerăbdare reprezentațiile aviatice.

Cum a fost? Pot spune că la un moment dat am lăsat camera din mână și am rămas cu ochii ațintiți pe cer. La ce anume… vedeți tot în filmulețul din finalul articolului.

Acum… POZE! Că doar pentru asta m-am dus acolo:

Și în final, filmulețul de care ziceam mai sus:

Distribuie cu încredere și celorlalți:
Updated: 29 martie 2020 — 8:35 pm

4 Comments

Add a Comment
 1. Si mie imi plac teribil spectacolele de acest gen, oamenii aceia fac lucruri cu totul deosebite! Mi-a placut filmuletul.

  1. Pentru mine a fost primul spectacol de genul acesta. Da, a fost foarte impresionant. 🙂

 2. Wow! Superb! Mereu spun că o să ajung la evenimente de genul ăsta, dar mă trezesc prea târziu, când nu există un loc de parcare nici la 5 kilometri distanță. Iar cu copil mic, mi-e imposibil s-o iau la pas.

  1. Da, de obicei așa e, dar aici s-a putut. Nu știu cum, dar în ceea ce privește parcarea totul a fost super. Au fost și copii mici, singurul inconvenient a fost soarele prea puternic. Dacă nu aveai o pălăriuță sau o umbrelă era cam dificil. Poate anul viitor 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.