Cel mai ieftin smartwatch care indică ora

eboda

Mă plimbam zilele trecute prin Carrefour și am văzut un sac de ceasuri. Buun, zic, par interesante, ia să-mi bag nasul. De fapt ceasurile alea erau nu un sac de ceasuri ci un sac de smartwatch-uri. La 90 de lei. Ce smartwatch poate fi atât de ieftin vă întrebați poate.

Ei bine, Smartwatch-ul Smart Time de la e-Boda este cel mai ieftin dintre cele mai ieftine.  Cel mai important și cel mai interesant lucru la el este că …. indică ora!

În rest, e bun când conduci; conectat la telefon poate fi folosit în locul unei căști bluetooth. Mie îmi folosește faptul că urlă atunci când e prea departe de telefon și se deconectează. Ăsta e un semn că sunt de cale a-mi pierde telefonul.

Și cam asta e tot. Având în vedere că o cască bluetooth e undeva pe la 70 de lei… e acceptabil ca preț. Dar repet, cel mai bun lucru pe care știe să-l facă este să… indice ora. Slavă Domnului că o indică corect. N-am idee dacă se sincronizează cu telefonul și nici el nu cred că are vreo idee.

Distribuie cu încredere și celorlalți:
Updated: 29 martie 2020 — 8:35 pm

7 Comments

Add a Comment
 1. De ce ai lua asa ceva?! 😀

  1. Eram curios să văd ce e ăla, că am tot auzit de ele. 🙂 Și în plus, e bun pe post de cască bluetooth atunci când conduc, mă mă dureau urechile de la căștile alea normale.

 2. Ei, uite ca ai mei au ratat sacul, de obicei descopera toate ofertele pe la Carrefour. Banuiesc ca o sa ai vreo surpriza cand vei descoperi ce mai stie sa faca, altminteri de ce s-ar numi smart, nu?

  1. L-am întors pe toate părțile… nu e prea smart. E doar lăudăros 🙂 . Pe cutie scria că are și radio și barometru… și nimic.

 3. M-a innebunit taica-meu cu smartwatchurile… I-am luat unul de la chineji. De e ce fapt telefon, ca daca-i bagi sim in el m,erge ca telefon. Ii place dar tot parcă i-ar plăcea un d-ăla cât un salariu sau un Note 4 ar vrea…

  1. Unul din ăla aș fi vrut și eu, dar n-avem așa chinezi pe-aici. Eu ce-am luat de la magazinele chinezești de la noi (niște boxe, un mp3 player și alte prostii din astea) m-au ținut între una și două săptămâni… n-am curaj să mai cumpăr ceva de al ei.

 4. Am si eu unul si ti-l pot da sa-l incerci 😀 http://olx.ro/oferta/smartphone-ID5TZek.html mai ales ca eu l-am luat incantat , dar nu ma multumeste deoarece aud toti conversatia, motiv pentru care raman fidel căstii hands free!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.