Premiul pentru uitucul săptămânii merge la…

Am mai povestit pe aici cum am uitat eu diverse chestii… telefoane în taxiuri, portofele pe bordul mașinii, ușile mașinii deschise (larg deschise, nu doar descuiate), farurile aprinse, cheile…. peste tot pe unde le puteam uita.
Dar acum am una mai bună.


Ies azi din casă căci aveam de făcut … chestii.  Voiam să merg pe jos, dar la scara blocului sălășluiește o potaie care și-a pus în gând să mă urmeze. Cum s-a mai întâmplat să meargă după mine prin oraș și nu pot să scap de ea, m-am răzgândit și am luat mașina. Am ajuns în oraș, am rezolvat … chestiile… am mai cumpărat câte ceva și am plecat acasă. Ajung acasă, pun mâna pe telefon, sun și printre altele zic:

– Dă-ți seama că nu am putut să scap de javra aia de la scara blocului. Am fost nevoit să plec în oraș cu……. MAȘINA!!!!!!
Mașina fiind bine mersi în parcare… ÎN ORAȘ. Exact, m-am întors acasă pe jos, după ce am plecat în oraș cu mașina.
A trebuit să plec iar în oraș… de data asta urmărit de potaia aia nenorocită sa-mi iau mașina acasă.

O fi de la stres, o fi de la vârstă… nu știu. Știam că sunt uituc, dar acum m-am întrecut pe mine!
Stăteam și mă gândeam după aia că dacă mi-ar fura cineva mașina (deși nu văd de ce ar vrea cineva să fure o “căruță”prăfuita din 96 cu motor de 1000…) eu aș fi prima persoană care s-ar duce l-a poliție spunând că “s-ar putea să-mi fi furat cineva mașina… sau sau am lăsat-o pe undeva și nu mai știu unde”!…

Distribuie cu încredere și celorlalți:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.