Foliile de protecție și telefonul fara zgârieturi

Șoc și groază! Cumpărai acum ceva vreme un Nokia Lumia 640 și am observat că nu are folie de protecție! Nu are folie de protecție! Nu are folie de protecție! Nu, nu m-am bâlbâit, doar mă miram prin repetare. Că așa fac eu când mă mir… repetez.
Într-o lună am schimbat două folii de protecție. Una universală, tăiată de mine cât se poate de strâmb și una pentru I9300 la extraordinarul preț de 3 lei. Am lipit-o… după două zile, hââârști!
O frumoasă zgârietură pe folie. Știu, ieftin, prost, bla bla… dar și alea ieftine și alea scumpe se umplu de zgârieturi în câteva săptămâni. Mai ales când ții, ca mine, telefonul în același buzunar cu cheile sau când mai cade pe jos uneori din cauza lipsei acute de cafea a subsemnatului…

Asta de trei lei e mai rezistentă, dar pare-se că e infectată sau ceva… că după câteva zile făcu o bășică. Am spart-o cu acul, apoi făcu alta.Căutând una mai bună, am găsit undeva unii care ziceau că Tempered Glass ar fi ce-mi trebuie mie. Așa că m-am pus pe săpat pe google. Tempered glass-ul ăsta de care habar n-aveam, este făcut printr-o tehnologie pe care n-am înțeles-o dar care îl face mai rezistent decât folia clasică și la zgârieturi și la căldură, chiar și la șocuri mai puternice cum ar fi scăpatul pe scări. Și încă ceva, la atingere se simte ca geamul real al telefonului, nu ca un plastic ieftin.

Așa că în curând voi vedea cât de eficientă este o folie de sticlă securizată pentru Lumia 640 și cu asta am scăpat de un stress.

Participă la concursul de aici.

Distribuie cu încredere și celorlalți:
Updated: 29 martie 2020 — 8:35 pm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.