Cum am supraviețuit fără TV și fără stress

Cam de vreo lună, de la data ultimului articol, am rupt legătura cu știrile. TV-ul a stat deschis doar așa, de complezență, știrile s-au adunat și s-au adunat și puțin  m-a interesat. Mai auzeam lumea zicând una-alta… mă uitam la ei ca un extraterestru. Amuzat și curios… îmi spuneam în gând “despre ce dracu vorbesc ăștia? Ce sinucidere, ce proteste… ce dracu’?”
Trăiești frumos așa rupt de realitate dar odată și-odată tot dai ochii cu breiching-niuzul. Și atunci dispare tot zen-ul:
Cum… au fost proteste anti-Ponta și eu nu m-am dus? S-a sinucis unu lipindu-se de transformatorul de înaltă tensiune și eu abia acum am aflat? N-a mai găsit blocuri libere?
Românii folosesc ulei alimentar în loc de motorină? Nu e ceva nou, totuși… o știre interesantă ar fi fost dacă inventa cineva un ceva prin care să pui ulei în rezervor, cartofi în motor și pe țeava de eșapament să iasă cartofi pai. Atunci mi-aș lua și eu diesel…

Am mai aflat și că afară este caniculă. Ceea ce mi se pare deosebit de interesant, eu trăiam cu falsa impresie că e doar cald… din cauza verii… știți voi… chestia aia care se numește anotimp și ține cam trei luni pe an.
Și în final… o știre politică, de la moțiunea de cenzură care fuse… și se duse. Bombăneau unii pe acolo ceva legat de votul din străinătate. Exact ca în bancul cu Ion  care voia să-l omoare pe Janos că ungurii l-au omorât pe Mihai Viteazu. Când zice ăsta că “Da’ asta a fost acum 500 de ani“, Ion îi dă replica: “Păi eu acum am aflat!!!
Aveau atâtea motive de care să se lege și totuși au rămas la votul din străinătate. Vorba aia.. cap au, minte la ce le mai trebuie?
Și în plus, era o și dobitoacă acolo într-un costum cu Mickey Mouse. Cât de idiot să fii să te duci într-un costum cu Mickey Mouse la o reuniune oficială? Asta e din aceeași categorie cu amețitul ăla cu delfinii, care mergea în parlament în tricou și cu părul în toate direcțiile.

În concluzie, încep să-i înțeleg pe ăia care spuneau că n-au nevoie de televizor acasă.
Vorba lui Thomas Gray (da, mai citesc și poezii din când în când…ciudat, nu?)
Ignoranța este o binecuvântare… 

sursă foto: habar n-am 
Distribuie cu încredere și celorlalți:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.