Pedeapsa lu’ Dumnezo

Vă era dor de niște niște povești religioase? D-alea cu care vă speriau părinții / bunicii / străbunicii voștri când erați mici? D-alea de genu’ “Nu-l mai bate pe Ionică că pe lumea ailaltă te va bate el pe tine… și altele asemenea?  Nu, prostiile astea n-au dispărut din folclor; ba mai mult, s-au mutat online.
Link găsit pe facebook, trimis direct de Dumnezeu, despre pedeapsa celor care hulesc sfintele icoane. Povestea pe scurt zice cam așa:

O femeie sectantă din comuna Frătăuți-Suceava s-a dus la soacra ei, o creştină foarte evlavioasă, bolnavă. Nora, văzând pe perete o icoană mare, frumoasă a Maicii Domnului, la care se ruga bătrâna ziua și noaptea cu lacrimi, i-a zis cu mânie: „Mamă, nu te mai închina la icoane, căci icoanele sunt idoli!”
Apoi, pornindu-se cu furie, a luat icoana de pe perete și a aruncat-o în sobă, fiind jeratic mult, și a ars sfânta icoană.
(…bla bla bla…)
După o săptămână, nora sectantă făcea mâncare la o nuntă ca bucătăreasă. Cum așeza mâncarea la foc și cocea pâine în cuptor, deodată o limbă de foc a ieșit din gura cuptorului, i-a aprins hainele și în câteva clipe a ars toată în flăcări, în strigăte cumplite de durere. Până au venit oamenii să o salveze, era deja moartă.
(…din nou bla bla bla…)
Iată cum pedepsește Dumnezeu pe cei ce hulesc Biserica, preoții, Sfânta Cruce și Sfintele Icoane

Poveste scisă de Arhitâmpit Arhimandrit Ioanichie Bălan. 

Citesc prostia asta și mă întreb… oare crede cineva povești din astea? Nu mă refer la țața Leana din Cucuieții de câmpie, că aia n-are de unde ști ce și cum… ci la oameni cu o puțină educație, puțină cultură, puțină minte.
Taica starețu’ ăsta oare chiar crede că ar putea exista o astfel de întâmplare sau o inventează așa… pentru a impresiona credincioșii cum inventează ăia de la cancan.ro  știri pentru a impresiona idioții?
Chiar sunt curios… știți persoane care ar crede așa ceva? Nici bunică-mea, care nu ratează nicio slujbă la biserică n-ar crede așa ceva…
Povestea asta mă face să cred că bancul de mai jos ar avea în el o urmă de adevăr:

Un om cade dupa o schela si moare.Singurul martor este un copil. Acum un politist il interogheaza:
-Cum s-a intamplat, de ce a căzut de pe schelă?
-A căzut pentru că l-a înjurat pe Dumnezeu.
-Cum adica?Cum injura?
-Dumnezeu’ ma-tii de copchil, nu mai scutura schela!

Distribuie cu încredere și celorlalți:
Updated: 29 martie 2020 — 8:35 pm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.