Una pe zi

Știți care este diferența dintre un fotograf și… eu? Fotograful șterge praful de pe senzor, cauzat de folosirea îndelungată a camerei iar eu șterg praful de pe obiectiv, cauzat de lipsa de folosire a camerei. Pentru a remedia situația asta stresantă – atât pentru mine, cât și pentru cameră, care doar stă și  zace uitată într-un dulap azi (adică ieri) am pornit propriul proiect 365. O fotografie pe zi, timp de 365 de zile. Bune, rele, nu contează.
Ieri a fost prima zi. Destul de stresantă, că ploaia nu m-a lăsat să ies din casă. În primul rând ploaia, apoi lenea. Așa că am zis să încep cu o fotografie făcută în casă. Și ce-mi zisei eu? Dacă fotografiez o picătură de apă căzând într-un pahar… n-ar merge?
Ei bine… nu! N-a mers. După vreo 3 ore de muncă și 2 pahare sparte… cea mai bună fotografie a mea era mai proastă decât cea mai proastă fotografie de genul ăsta văzută pe la alții. Adicătelea asta:

Așadar am renunțat la idee și mi-am adus aminte de prima mea cameră, un SMENA 8 de prin anii 80. Mi s-a părut oarecum cu sens să încep proiectul cu o fotografie în care să apară prima cameră cu care am început eu să fac poze. Așadar, blogul are o pagină în plus “O fotografie pe zi” pe care sper să o actualizez zilnic.
Proiectul ține un an, dar dacă mă țin de el o lună pot să zic că l-am terminat 🙂

Distribuie cu încredere și celorlalți:
Updated: 29 martie 2020 — 8:35 pm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.