Ei bine, gata!

Un nou an, un nou început. Pentru că oamenii au nevoie de un punct după care să o ia de la capăt. Sau să continue. Fără puncte de suspensie, fără virgule. Punct! Și de la capăt.

An nou, obiective noi. Pentru că oamenii nu-și pot trăi viața pur și simplu, au nevoie de puncte de sprijin. Vor să știe cât mai au, cât au parcurs, pe unde să meargă. Nu vor să mâzgălească o pagină albă așa cum le trece prin cap. Le plac paginile cu liniuțe și pătrățele. Să aibă după ce se ghida. Și așa vor fi mai fericiți.

În fond, despre asta e vorba, nu? Despre conformism, despre nevoia de a fi “în rând cu lumea” despre acceptarea socială. Să nu îndrăznim să rupem foaia sau să scriem anapoda. În sus, în jos, oblic… Totul trebuie să fie “așa cum trebuie”. Sau “așa cum vrea Dumnezeu” pentru ăia mai credincioși. Nu e vorba despre curaj sau nu, este vorba despre un mod de gândire. Bun, rău… cine știe?

Distribuie cu încredere și celorlalți:
Updated: 29 martie 2020 — 8:35 pm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.