Bancul cu Viorel Holban, popa-primar din Râmnicu Sărat

Am să las știrea asta aici să o vadă toată lumea. Dacă “intelijenții” de la realitatea.net  au transformat un banc în știre, eu nu pot invers?
Domnul Viorel Holban, al nostru primar-popă-traseist a avut o sclipire de geniu. A hotărât să ascundă  “calitatea” lucrărilor făcute astă-vară prin declarația conform căreia nu se va mai folosi antiderapant pe străzile din oraș că se va deteriora carosabilul.
I-auzi declarație:

Primarul Rîmnicului, Viorel Holban, a anunţat public într-o conferinţă de presă zilele trecute că nu va mai împrăştia material antiderapant pe străzile din muncipiu. Măsura a fost luată pentru diminuarea numărului de gropi apărute pe străzi anii trecuţi în urma căderilor abundente de zăpadă. “Să ştiţi că, cu material derapant se dă numai acolo unde este absolut necesar, în străzile în pantă şi pe poduri. Nu folosim decît nisip. Nu folosim sare”, a declarat primarul Rîmnicului, Viorel Holban.

sursa: sansabuzoiana.ro 

Între timp, CNADNR  are neobrăzarea să dea cu materiale antiderapante pe TOATE drumurile naționale din țară. Între timp, în orașele vecine – Buzău și Focșani – se circulă fără probleme, fără zăpadă, fără gheață pe carosabil.
Și ca fapt divers, pe site-ul CNADNR, în raportul privind situația drumurilor naționale se arată că:

TOTAL: S-a actionat cu 120 AUTOUTILAJE si s-au raspandit 253.5 tone MATERIAL ANTIDERAPANT si Clorura calciu – 0,5 tone.

PS. Antiderapantul atacă doar asfaltul de proastă calitate. S-a auzit, părinte? Da de clorură de calciu ai auzit matale? A? 

Distribuie cu încredere și celorlalți:
Updated: 29 martie 2020 — 8:35 pm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.