Dacă le-am acorda proștilor dreptul la eutanasie, n-ar fi mai bine?

Ați citit știrea cu familia din Maramureș care vrea să fie eutanasiată că nu are bani de mâncare? Poate e o glumă, că știrea apare și în cancan.ro, care e orice numai site de știri nu! Dar să presupunem de dragul articolului că e reală.
Pe scurt, capul familiei și-a pierdut slujba, nu găsesc de muncă, trăiesc doar din alocațiile copiilor, nu au nicio altă sursă de venit. A fost la primărie și s-a simțit cel mai umilit om din lume că i s-a spus că nu poate să primească ajutor social pentru că-i trebuie o hârtie de la finanțe pentru care trebuie să se deplaseze 25 de km.

 Și ce s-a gândit “capul familiei”? Să depună o cerere la primărie să fie eutanasiat!!! Cu alte cuvinte, dă-i dracu pe ceilalți membri ai familiei, mor eu și mă doare în cot de ei! Că-i era lene să se sinucidă, vrea eutanasie, că e cetățean european! Că nu putea face 25 de km pentru o amărâtă de hârtie. Putea și pe jos dacă voia. Dar unde nu-i cap, vai de picioare.  E mai simplu să cerșim atenție, nu?

Dar totuși eu cred că știrea e inventată, căci un om normal la cap nu poate face așa ceva. Și dacă chiar a făcut așa ceva, nu ajutor social îi trebuie omului, ci un control psihiatric.

Distribuie cu încredere și celorlalți:
Updated: 29 martie 2020 — 8:35 pm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.