Cum scapi de datoriile Credit Express partea 2

Am povestit în partea 1 cum se poate scăpa de o parte din datoriile Credit Express. Acum, în partea a doua voi povesti de fapt cum nu puteți scăpa de datoriile de la Credit Express. Nici după moarte.

Tata avea un abonament la Cosmote. Abonament pe care, după ce a decedat, nu l-a mai plătit. Iar eu am și uitat de abonamentl ăla până când primesc după un an și ceva – pe numele tatălui meu, evident – înștiințare de la Credit Express. Suma totală se ridica la 2200 de lei. În condițiile în care tata nu plătea decât vreo 50-80 de lei pe lună și Cosmote-ul oprea abonamentul după 3 luni de neplată.
Buun, să-i sun să le explic oamenilor care-i treaba. N-au prea înțeles, ei nu știau decât atât: “când ne trimiteți banii?”. Le-am trimis certificatul de deces dar înștiințările continuau. I-am sunat și le-am mai explicat odată care e situația. Ei nu și nu … să le trimit banii. Ba au avut tupeul să-mi spună că datoriile se moștenesc, și că dacă tata a avut datorii la Cosmote și a decedat, eu trebuie să plătesc, că așa e în nu știu ce lege mi-au zis ei acolo. Ceea ce nu-i adevărat. Dacă mori și ai abonamente sau amenzi neplătite… ghinionul lor! Tu ai scăpat!

Apoi au început să curgă și aici amenințările cu judecata, cu avocații… tot tacâmul. Apoi reducerile… Dacă păstram toate hârtiile primite de la ăștia aveam… multe hârtii primite de la ăștia. Au trecut aproape 3 ani, sunt curios cât or să mai trimită plicuri acasă. Că de plătit… n-are să vadă niciun ban. Dar ei insistă, poate poate s-o întâmpla vreo minune.

Mă rog, nu e prea amuzantă postarea… amuzant e că nu te lasă în pace nici după ce mori ăștia cu datoriile. Și cam atât.

Distribuie cu încredere și celorlalți:
Updated: 29 martie 2020 — 8:35 pm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.